Allmänt

En god morgon!

trotta11

 

God förmiddag på er alla!

 

Här både slutar och börjar man dagarna med sovande vovvar..haha! Men jag tror att det är vädret, eller vintern, som gör att dom är så trötta just nu. Det verkar som dom helst vill ligga och sova hela dagarna. Och jag förstår dem.. Nu vill jag ha sol och ljus och värme! Är så trött på denna kyla och all snö nu!

 

Hur har natten varit annars? Jag har fått sova, men har väckts miljoner gånger typ, på grund av värken i axeln. Varenda gång jag har försökt att vända på mig i allafall. Det är nog som en kompis skrev i förra inlägget, att det gör ondare ett par dagar efter, precis som med träningsvärk. Och likadant stämmer det nog väldigt väl som en annan kompis skrev, angående mina yrselanfall igår. Det kan mycket väl vara blodsockerfall eftersom jag i princip inte äter nåt socker alls nu, och det gjorde jag ju innan milt sagt. 😉

Så jag är ganska säker på att det finns naturliga förklaringar till alla mina krämpor just nu. 😛

Idag måste jag verkligen komma iväg och handla lite, men jag vet inte riktigt än hur vi ska lösa det. Elliot driver Håkan till vansinne när han har honom själv, för han sitter bara och skriker efter mig – konstant – och triggar naturligtvis igång Loxy så det blir ett himla liv. Jag inser att det inte är någon vidare smart idé att lämna dom i bilen med Håkan medans jag handlar. Och att skicka in Håkan i en mataffär en fredag är nästan lika med döden – både för honom själv, alla i butiken och mig själv. Om han hatar att gå och handla i vanliga fall, så är det förmodligen rena nöjet för honom jämfört med att göra det en fredag. *s*

Så vi får väl se hur vi löser det här idag.
Nu hoppas jag snart att min älskade mamma får komma hem ifrån sjukhuset också. Hon mår själv så bra nu att hon har tröttnat på att vara där och bara vill hem, och det är ju alltid ett gott tecken. 😀 Vi får väl se vad läkarna säger idag.

Men nu ska jag ta mitt morgonkaffe och försöka få i mig det och sen bör nog Håkan vara hemma vilken minut som helst. 😀

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...