Allmänt Skönhet & hälsa

Vitaminer för hår, hud och naglar + bantningskapslar

vitaminer1

Hej hopp alla!

Hoppas dagen är bra så här långt. 🙂
Jag sitter i min nagelhörna och pysslar med en ny nageldesign, babblar i telefon med Veronica och väntar på att Håkan ska komma hem så vi kan åka och handla. Problemet jag grubblade på i morse löste sig av sig självt genom att mamsen kom hem alldeles nyss. 😀 Så nu är Elliot hemma igen hos sin älskade matte och till sällskap har dom min kära moster som ska stanna där ett par dagar. Förra gången mamma opererades så bodde hon ju hos oss ett par dagar när hon kom hem, men eftersom jag fortfarande är förkyld så ville vi inte ta några risker. En ordentlig förkylning äe inte vad mamma behöver nu efter op.

Från det ena till det andra – härom dagen köpte jag vitaminer som jag har börjat ta två gånger om dagen. Det är såna där Silica som ska vara bra för hud, hår och naglar. Av nån anledning så har alla de tre sakerna varit i riktigt dålig kondition på mig den här vintern så nu hoppas jag att det här ska göra lite nytta. Även om det inte direkt syns de första månaderna så gör det förhoppningsvis gott invändigt i allafall.

Den andra burken på bilden här uppe är Burn, bantningskapslar. Jag köpte dem för ett bra tag sedan efter varma rekommendationer från min syster men jag har inte börjat använda dem regelbundet förrän nu. Det finns förstås mängder med åsikter om såna här typer av tabletter, men jag ger gärna de här en chans i allafall. Dels gick min syster ner 20 kg på 8 månader med hjälp bland annat av de här och är förstås frälst. 😉 Dels har min farbror, som också köpt dem, haft med sig burken till sin dietistsköterska (han har diabetes) och låtit henne kolla innehållet. Och enligt henne innehåller inte dessa kapslar några farliga ämnen som vissa bantningsmediciner gör. Så nu sväljer jag glatt i mig två om dagen och hoppas att kalorierna får sig en tuff omgång när dom försöker sätta sig. 😛

Jahapp, det var lite om allting. *s* Nu ska jag fortsätta med mina naglar och sen är det handling som gäller.

Ha det fortsatt gott alla och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Eli säger:

    jag använde burn ett tag, men var inte speciellt förtjust. för det första gick jag inte ner speciellt mycket i vikt (och jag är en gnutta överviktig faktiskt, så det finns kilon att ta av!) och för det andra fick jag ganska rejäl halsbränna av dem. men det kan hända att de inte passar just mig eftersom jag tidigare har haft magkatarr och då är lite känslig… hoppas du har mer lycka med dem!

  2. Cherlindrea säger:

    Eli: Ja, det finns nog olika upplevelser av den kan jag tänka mig. Själv har jag inte känt av någon halsbränna av den trots att jag har magkatarr, men det vet man ju aldrig om det kan komma senare. Testar den ett tag till i allafall och ser om jag märker nån effekt, annars struntar jag i den. 🙂

Kommentarer är stängda.