Allmänt

En riktig tjatdag… ;-)

loxypelliskompisar1

Snacka om att mamma och jag kan fördriva tiden om vi vill! *skratt* Jag trodde knappt mina ögon när jag tittade på klockan här för ett tag sen. 20.00??!!

Vid tolv halvett-tiden på förmiddagen dök mamma upp här hemma hos oss idag. Jag hade precis satt mig för att sortera upp mina foton i olika mappar och hade planerat några timmars jobb vid datorn. Då knackar det på dörren som öppnas i samma ögonblick, (då vet man vem det är…*s*) och Elliot kommer störtande in med mamma i hälarna. ”Jag har tråkigt, klagar hon. Jag vet inte vad jag ska göra när det är så dåligt väder.” ”Jamen kom in, säger Håkan och jag. Vi sätter på kaffekannan.

Vi tog en kopp kaffe och satt och pratade en stund och sen förflyttade vi oss in i arbetsrummet, mamma och jag, för att titta på lite nya foton. Fotona väckte en massa samtalsämnen förstås, och efter fotona kikade vi på lite olika webbutiker för hundprylar som väckte nya samtalsämnen. Och därigenom hamnade vi på lite andra sajter som väckte ytterligare samtalsämnen..osv..osv. Efter ett par timmar var det hundrastningsdags och sen kom mamma på att hon var tvungen att ringa min moster idag så hon passade på att göra det här hos oss. Dom satt en stund i telefon och efter det samtalet hade vi ytterligare 10 saker att prata om. *s* Sen var det helt plötsligt dags för fika igen, och lite småprat. smiley Efter fikat var det vovvepromenad och sen hamnade vi vid datorn igen, bara för att kolla några saker lite snabbt, (jag vet inte hur många gånger mamma var halvvägs ute i hallen för att gå hem..haha..) och när den stationära datorn helt plötsligt strejkade..?.. så förflyttade vi oss ut till vardagsrummet och den bärbara datorn. Under den här tiden hade Håkan hunnit med att åka och köpa bromsdelar till bilen, handla lite mat, äta lunch och vila ca en timme. *s* Nu kom han in till oss och sa att han skulle ut en sväng med killarna på motorcykeln, och så åkte han. Mamma och jag satt som fastnitade på en ny webbutik för hundprylar som vi hittat och valde mellan olika hundbäddar och tjattrade i munnen på varandra. Ska jag vara ärlig så tror jag Håkan flydde. Haha! smiley Till slut hade vi lyckats bestämma oss, beställt varor för alldeles för mycket, fikat en gång till och kommit så långt som ut i hallen för att ta en promenad med hundarna.

Då var klockan nästan 20.00! smiley

Hur normalt är det här på en skala? *Skratt* Vi har alltså lyckats babbla bort åtta timmar idag, mamma och jag. Hur många har lyckats med den bedriften? Haha! Men vi har haft en riktigt trevlig dag i allafall, och långt ifrån tråkigt. smiley Men nu är jag riktigt trött i huvudet måste jag erkänna. Jag, som inte är riktigt bra idag, efter ännu en natt med knapp sömn, hur 17 har jag orkat? *skratt* Så nu ska jag sätta mig i soffan och koppla av med en kopp te. Håkan kom precis hem, och har haft en riktigt mysig mc-tur ut till Hoffsnäs Herrgård, men han hade med sig en mindre trevlig nyhet hem som jag har missat. Det ska tydligen komma någonstans mellan 50-60 mm regn här i morgon! smiley Visserligen tycker jag att det behövs regn för naturens skull, som jag har nämnt tidigare, men jag menade ju inte att vi skulle drunkna! Men men…jag får ju användning för mina gummistövlar i allafall… smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...