Allmänt

Budgetfin i regn & rusk!

regnskydd1

Nu har vi ju haft en ganska lång period med strålande sol och underbar värme och inget är väl så lätt som att klä sig då. Det finns ju mängder med fina sommarkläder för just varma dagar. Men vad finns det för de regniga, lite kyligare och blåsiga dagarna? En hel del faktiskt. smiley Trots att jag sällan handlar på Ellos, helt enkelt därför att jag inte brukar hitta något jag vill ha där, (jag är mer förtjust i Haléns i såfall) så fann jag en hel del roliga regnkläder just på Ellos till bra budgetpris. För själv vill jag inte lägga någon förmögenhet på regnkläder, det är ju ändå något som jag hoppas slippa använda alltför mycket, och jag lägger hellre pengarna på roligare sommarkläder. Men visst är det roligt att vara lite fin även när det regnar. smiley

Här ovan till vänster ser du ett beige/brun-rutigt regnset från Pronto Moda i 100% polyamid och med polyesterfoder. Jackan har avtagbar huva och är fodrad med mesh, liksom ärmslut och fickor och likaså byxorna. Setet finns även i vitt/grått & grönt/grått, dock ej rutigt, så jag tyckte det här var snyggast. 🙂 499:-/set.

Till höger ser du en regnkappa, även den med avtagbar huva, ifrån Pronto Moda. Kappan är i 100% polyuretan på stickad polyester. 249:-

regnskydd2

 

Gillar du att matcha? Den här söta regnkappan med svarta blommor är i polyester med huva och avtagbart skärp. Gummistövlarna har löstagbar innersula, enfärgad gummiyttersula och finns även i turkos/vitt. Paraplyet har svart handtag och knoppar av plast. Automatisk uppfällning och en diameter på 118 cm. Av polyester. Regnkappa 299:- Gummistövlar 279:- Paraply 79,50.

 

 

 

 

regnskydd3

 

Triss i regnkappor. Först en likadan kappa som den ovan, men den här gången i turkos/vitt. 299:- Matchande stövlar & paraply finns till.

På andra plats, en svart regnkappa i 100% polyuretan på stickad polyester från Pronto Moda. Avtagbar huva med textilfoder och reflexrand i nederkant. 249:- .

Sist ut; Vind- och vattentät regnkappa med tejpade sömmar. PU-belagd polyester och polyestermesh på insidan av luvan. Finns även i knallgult. 149:- .

 

regnskydd4

Roliga gummistövlar är ju jag den första att peppa för. smiley Här hittade jag några modeller som jag tyckte var lite kul. smiley

Uppe, till vänster: Duffy gummiboots med textilfoder och löstagbar innersula. Svart/vitrutig med hundtandsmönster eller fantasimönster i silver på vitt. 249:- .

Uppe, till höger: Tretorn ”Odla”. Klassisk modell med blommönster, formpressad innersula och ovandel av blåst naturgummi. Finns i rosa/mix och brun/mix. 449:- .

Nere, till vänster: Tretorn ”Stad”. Citystövel med nätt läst. Löstagbar, formpressad innersula. Snörning bak på skaftet. Av blåst naturgummi med mjukt fleecefoder. 399:- .

Mitten: Duffy gummistövel från Pronto Moda med blomtryck över hela stöveln. Falsk snörning upptill. Löstagbar innersula. 299:- .

Nere, till höger: Röd gummistövel från Red & Blue med falsk snörning fram. Löstagbar innersula och ovandel i gummi och textilfoder. Dessa stövlar finns även i svart, beige och organge. De beige stövlarna kan man se på den översta bilden på modellen med regnsetet från Pronto Moda. 279:- .

regnskydd5

Och så allra sist, men absolut inte minst förstås. Förutom storleksmässigt då, kanske. smiley *s*

Till vänster: Hundjacka i nylon med fleecefoder och reflexer. Stängning under magen. 149:- .

Till höger: Regnjacka i tålig PVC med reflexer. Stängning under magen. 99:- .

Så nu kan ni ger er ut och plaska i pölarna med gott samvete! smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...