Allmänt

En riktig tråkdag!

webrubrikbild1

 

Hej alla! Hur har ni det där ute i tråkvädret?

 

Här i Borås är det i allafall riktigt trist idag. Det har inte kommit nåt regn än, men det är grått, blåsigt och allmänt ruggigt.

Jag har ägnat hela dagen (tre dagar egentligen) åt att äntligen få klart uppdateringarna med nya foton m.m på Hräsvelgs hemsida och lite annat som släpat efter, och nu är jag äntligen klar. Kika gärna in om ni vill se lite nya foton från sommarturerna lite här och var.

*

 

Men nu ska jag ta mig en liten middagsvila tänkte jag. Jag är så tokless på den här förkylningen att jag inte kan komma mig för att göra nåt vettigt alls, känns det som. Orkar inte heller för den delen. Idag är jag verkligen negativ. *s* Men det är väl tillåtet ibland det också hoppas jag. 😉  Jag kanske känner mig lite bättre efter en timmes vila om jag har tur. Det är så mycket jag skulle vilja göra som bara ligger här och väntar på mig, men varenda projekt känns helt oövervinnligt just nu. Jag hatar verkligen att vara sjuk!

 

Jaja, nu har jag fått gnälla av mig lite i allafall. Himla kul för er att läsa, eller hur! Haha!

Jag återkommer lite senare, förhoppningsvis lite mer positiv. 😛

 

Må så gott alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Bara för att göra dig uppmärksam under ditt strålande humör så REGNAR det visst 😛

  2. Cherlindrea säger:

    *morr* Jag vet!!

    😉

Kommentarer är stängda.