Allmänt

Trollungar och flygplan… ;-)

saphiramorgon1

 

God förmiddag på er där ute!

 

Det blev ett sent morgoninlägg idag. Jag var korkad nog att ringa upp min syster innan jag fått alla morgonbestyr gjorda, och sen satt jag ju fast förstås…Hehe! Det ringer i skallen på mig efter det här samtalet, eftersom en väldigt morgonpigg Saphira har gjort sitt bästa för att höras högst och mest hela tiden. Och det har hon gjort kan jag lova… *s*

 

Hur är det annars idag då? Ja..förkylningen vill tydligen inte ge med sig. Jag känner mig inte så där väldigt mycket bättre idag, men förmodligen är jag väl det ändå. Det kan ju inte vara hur länge som helst. Det blir i allafall en lugn dag igen känner jag, för jag har inte fått tillbaka någon direkt energi att sätta igång med några större projekt.

 

bannerair

 

För er som kan och har lust så finns det däremot en kul grej att göra i Borås idag.

Ute i Viared går årets flygdag av stapeln, med en massa roliga uppvisningar och läckra flygplan. Vi funderar på att eventuellt åka ut i morgon eftersom det pågår hela helgen.

Det som fascinerade mest när vi var där ett tidigare år var bland annat små modellplan – med jetmotor! Såå himla tuffa! Dessutom brukar segelplansuppvisningen till musik vara otroligt sevärd – och så Jas 39 Gripen förstås, som jag aldrig tröttnar på även om Håkan står och gäspar när dom flyger. Men han ser ju dem varenda dag också, det kan ju vara ett skäl….haha!

 

Hur som helst – har ni lust att titta på flyguppvisningar idag så kika in på den här länken, där ni hittar all information.

 

Själv ska jag ta och värma lite kaffe och sätta mig på balkongen en stund. Det är riktigt fint väder idag, även om det inte är någon värme att tala om.

Ha en kanondag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...