Allmänt

Välja skal till I-Phonen..?

iphoneskal4

Hej hej alla!

Jag har ägnat en stor del av dagen framför datorn med headsetet i öronen och diskuterat det ena efter det andra, först med kompisen Veronica och sedan med min farbror Göran. I det sistnämnda samtalet ramlade vi in på en lååång sökturne efter I-phoneskal/skydd till min nya lur, och det ska verkligen inte bara vara praktiskt – det ska vara snyggt också! 😉 *s*

Det finns mängder med ställen därute som säljer dessa skydd till den här slipperhala lilla telefonen, men vissa är bättre än andra, om man säger så. =)) På en del ställen får du betala en struntsumma för ditt skydd, men då visade det sig att det inte var så mycket i skyddsväg över huvud taget, utan bara det estetiska. Det hade dom visst glömt att skriva… 😛

Hur som helst – vi hittade några stycken som var riktigt bra men själv fastnade jag framför allt för IPhoneskal.nu. Där hittade jag bland annat ovanstående härligt somriga rosenblommande skal som ska få pryda och skydda min IPhone i sommar. 😀 229:- inkl.moms kostar detta. Men dom hade sååå himla mycket mer – så valet var inte lätt…

iphoneskal1

Rosa naturligtvis. Och det här är bara ett litet urval av alla rosa varianter som finns. Dock lutar det åt att jag även klickar hem ett enfärgat rosa skal också, för jag vill ha det som grund att blinga upp med mina rhinestones. 😀 Det tror jag kan bli riktigt fint!

iphoneskal2

Om man inte vill eller kan blinga sin mobil själv, så finns det färdigblingade skal att köpa. 😀

IPhoneskal.nu har en hel del fina i olika färger, mönster och utföranden.

iphoneskal3

Några av mina absoluta favoriter! 😀

Glada och blommiga, med fjärilar och massa färger! =)) Här var det svårt att välja. Men jag tog det som kändes mest jag, det ljusa med rosorna. Det är den stilen jag tycker mest om. Den romantiska chabby chic-stilen. Även på mobiler. 😛

iphoneskal5

Men även de rutiga i olika färger och stilar tyckte jag var härliga! 😀

Som sagt – IPhone.nu har mängder med färger, mönster och stilar – det här är bara ett litet utdrag ur hela deras kollektion.
Kika för all del in om ni är ute efter skydd till I-Phonen. Priserna är helt överkomliga också!

Råkar du däremot kanske vara ute efter ett skal fullsmockat med äkta rosa swarowskikristaller så ska du titta in på Mirabling.se. 🙂 Men då får du också vara beredd att vända ut och in på plånboken. 4999:- kostar ett Iphoneskal med kristaller där. Men det är bara sååå underbart! 😀

Lite mer ekonomiskt är det på My trendyphone och Skalshop.se där man också kan hitta bra skydd och snygga skal till sina mobiler.

Nu ska jag slappa på soffan en stund. Jag skulle ha vilat för längesen, men inte hunnit på grund av allt som kommit i mellan. Men nu är jag riktigt sömnig. 🙂

Ha en fortsatt fin dag alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Fasiken, nu satte du griller i huvudet på mig. Skulle inte köpa ny telefon än, men den lilarutiga till vänster var ju skitsnygg!

 2. säger:

  Tess: Hehe…eller hur?! Jag tänkte såklart på dig när det gällde de lila skalen. För det är ju bara skalen man köper här och hade inte du redan en iPhone? Hade jag fått för mig iaf. Förresten, jag har tappat bort ditt nr. Ligger kvar i gamla luren. Kan du messa mig så jag får det igen? Annars kan jag kke ta det från Ems. Massa kramar! Vi hörs!

 3. Min mamma hade valt skal nr1 direkt, hon älskar sån stil.

  Jag undrar, har du ett webbhotell? Eftersom du har en enkel adress till din blogg. Jag har funderat på att byta till wordpress, men att då ha eget webbhotell. Har lessnat på blogg.se!
  kram

 4. säger:

  Skal nummer 1 får min röst också.

Kommentarer är stängda.