Allmänt Personligt

6-årig förlovningsdag idag! :-)

regnmorgon13

 

Hej hej på morgonkvisten alla! 😀

 

Äntligen har jag fått sova lite och känner mig inte lika snurrig idag. 😛 Jag har visserligen inte sovit hela natten och jag har vaknat och varit på benen minst en gång varje timme. Det stör verkligen ut sömnen att vakna sådär hela tiden. Men som sagt, jag fick lite av den där viktiga sömnen som tippade tillbaka mig från de medvetslösas skara i allafall. *s* Det var helt klart det allra viktigaste just nu.

 

Lördag idag då. Och regn såklart. Eller ja, växlande molninghet och regnskurar i allafall. Men vi ska ändå ut till Hofsnäs idag såklart, vissa på hoj och andra i bil. Vid 12-tiden åker vi härifrån stan, då bör vi komma ut i ganska bra tid. Har vi tur så kanske det är mest uppehåll i allafall.

 

Sen var det en annan sak idag också… 🙂

 

love1

 

Håkan och jag firar 6-årig förlovningsdag idag! 😀

 

Det här fotot är taget just på vår förlovningskväll för sex år sedan, när vi haft en liten middagsbjudning hemma hos oss, för att sedan åka ner till stan och Boråsfesten efteråt. =)) Det är Södra torget som ligger bakom oss, fullt med ljus och lampor, eftersom hela busstorget var ett tivoli den här kvällen. 😛

 

Så idag firar vi lite extra, jag och min älskling! 😀 Vi får väl se om vi hittar på något lite extra senare ikväll.

Älskar dig mitt hjärta!

5

 

Nu ska jag ägna mig åt mitt morgontelefonsamtal med bästa Veronica! 😀

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende senare – med foton från Sportvagnsträffen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. säger:

  Grattis på er förlovningsdag!!!

 2. säger:

  grattis på er dag :d

 3. säger:

  Stort grattis till er. Själva glömmer vi alltid bort våran förlovningsdag. Brukar normalt komma på det två tre dagar efter dagen har varit, men det kanske blir så av 18 år tillsammans (jag får skylla på det ivarje fall)

  Ha en toppen bra dag. Kram

 4. Virre säger:

  Stort GRATTIS! Hoppas ni får en toppendag idag då! Kramar till er båda

 5. Grattis på eran förlovningsdag. Hoppas att ni får en fin dag tillsammans 🙂

  Kram!

 6. säger:

  Grattis!

Kommentarer är stängda.