Allmänt

En solig söndagsmorgon…

blommorgon101

 

God morgon ute i solen alla! 

 

Hoppas ni haft en god natt och en bra fredag igår förstås. 🙂 Först av allt måste jag bara tacka alla för era gratulationer igår! Gulliga ni! 😀

Vi var ju iväg till Hofsnäs och Sportvagnsträffen där igår, och när vi kom hem var vi så slut att vi bara däckade av på sängen, både Håkan och jag. *s* Och på kvällen åkte vi först hem till min farbror för att låna några filmer och sedan vidare hem igen för att äta kräftor. Det blev en tokmysig kväll med gott att äta och bra att titta på. 😀

 

Tyvärr vaknade i morse, visserligen utvilad, men i stället med jordens huvudvärk. Jag kände av den redan i går kväll, men då tog jag för givet att det var åskan som spökade i skallen på mig. Idag är den dock värre, men jag hoppas det bara är av övergående art. Jag funderade ett tag på att åka iväg till Rångedala idag och gå på loppis/marknad där, men vi får se om jag orkar. Kanske blir lite bättre om en stund förhoppningsvis.

 

Nu ska jag dricka en kopp kaffe till och sen får vi se vad dagen bjuder på. 😀

Ha en jättefin söndag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...