Allmänt

Fin höstdag och höstmarknad idag! :-)

host21

***

Hej hej ute i fredagsförmiddagen alla! 😀

Då var snart den här veckan slut och helgen är här! Dagen bjuder faktiskt på lite blå himmel här och där, och det är riktigt milt ute. Jag planerar att använda dagen åt att slipa lite möbler som ska målas om min arm inte säger ifrån, (jag kan ju använda vänsterarmen.. 😉 ) och så är jag så himla sugen på att prova ett nytt cupcakesrecept från boken jag köpte. 🙂

Egentligen skulle jag ju varit på utbildning idag, i naglarnas sjukdomar, skador m.m. men på grund av flera återbud så valde skolan att skjuta fram den här dagen till ett annat datum eftersom det blev så få anmälda kvar. Det känns förstås jättetrist för jag hade verkligen sett fram emot den här dagen. Men jag har trots allt det allra roligaste kvar – och det är morgondagens kurs i One Stroke. 😀  Jag behöver nog en dag till ledig på grund av smärtorna i armen som spökat för mig den senaste veckan. Det tråkiga är väl att jag nekat flera förfrågningar från tjejer som velat komma och göra naglar idag, eftersom jag egentligen skulle vara på kurs. Men är du en av dem så vet du i allafall varför jag är hemma och inte på utbildning idag. Inställd kurs och smärtsam arm i behov av vila. :-/

***

host12

***

Nu ska jag i allafall först av allt hoppa in i duschen och sen får vi se vad dagen för med sig. Det är höstmarknad i stan idag också, och det lockar ju alltid lite förstås. 🙂 De senaste åren har jag dock tyckt att marknaderna blivit riktigt tråkiga eftersom så många av de fina hantverken och typiska knallevarorna blivit färre och färre och ersatts av massproducerat krafs och skräp. 🙁  Men alltid kan man göra något fynd kanske. =))

Hoppas ni får en fin fredag därute alla, vad ni nu ska hitta på. Jag kikar in lite senare igen, på återseende då! 🙂

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...