Allmänt

Inte helt smärtfritt bak idag… ;-)

eveningbread1

 

God kväll på er alla!

 

Hoppas ni har haft en bra dag, trots busvädret. Det har snöat nästan hela dagen här och nu är det -3,4 grader ute. Det ser ut att bli en kall natt.

Mitt havrekaksbak idag var nog tidernas kladdigaste historia tror jag. *skratt* Degen var totalt ohanterbar, den klibbade fast i precis allt – bänken, kaveln, måttet, mina händer. Till sist skickade jag ut ett nödrop till Maria. Haha! Men innan jag fått svar på mitt sms så var jag tvungen att ta itu med degen så det hela slutade med att jag rullade bullar som jag kavlade ut direkt på plåten på bakplåtspapper. Det visade sig sedan att jag skulle haft i mer mjöl tills degen inte längre klibbade. Hehe! Nu blev i stället resultatet fullkomligt hysteriskt stora havrekakor, deg typ överallt och ett finger bränt i ugnen. Jisses, säger jag bara! Viken kalabalik! 😀

I allafall var dom riktigt goda, även om jag tvivlar på att dom smakar som dom ska. 😛 Min mor kikade upp en sväng efter sin eftermiddagstur med Elliot och då bjöd jag henne på en kopp kaffe och nybakade havrekex med marmelad och ost. Det var inte fel alls faktiskt. 😉

 

Resten av kvällen har jag tillbringat i soffan. Jag är på väg att få migrän är jag rädd. Det var ett bra tag sedan nu så jag ska väl inte klaga egentligen. Men det är ju aldrig roligt att åka på den här skiten. 🙁

Nu kikar jag på CSI Miami i allafall, och håller tummarna för att Calleigh ska klara sig efter en rökskada. Jag blev nästan lite orolig ett tag. 🙂 CSI utan Calleigh hade inte varit mycket att ha. Om jag orkar ska jag kolla på Veckans brott klockan 21.00 på 1:an, men sen får jag nog ge mig för ikväll. Jag skulle nog egentligen behöva gå och lägga mig redan nu, men det är lite väl tidigt, och jag är inte riktigt så dålig än.

Hur som helst – nu ska jag återgå till mitt tv-tittande och hoppas på att jag inte är alltför kass i morgon. Återkommer då, beroende på hur jag mår.

Ha en fortsatt fin kväll alla och sov så gott när det blir dags!

 

good_night_comment_02

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. och så kan du dela dem och torka till goa skorpor i ugnen:)

Kommentarer är stängda.