Allmänt

Lilleman dålig idag…

loxy30

 

God förmiddag på er!

 

Ännu en natt med god sömn, det gör mycket vill jag lova. 😀

Men i stället har jag en liten vovve här hemma som inte mår riktigt bra idag. Jag vet inte riktigt vad det är med honom, men han verkar hängig och vill inte äta, något som är en smula ovanligt när det gäller min matglada hund. Jag har mina misstankar om att det är magen som strular. Han går omkring och försöker tugga på mina krukväxter, ett ganska tydligt tecken på att han mår lite illa och egentligen vill tugga gräs. Vi får se hur det blir under dagen här, men hänger han ihop alltför mycket så blir det en tur till farbror vetten.

 

Själv mår jag ungefär som jag har gjort de senaste två dagarna – varken bättre eller sämre nu heller. Så förhoppningsvis är det bara nån liten vinterförkylning jag har fått. Tack o lov! Det är inte utan att man blir lite nojjig när man känner att man är på väg att bli dålig nu i dessa influensatider.

 

Nu ska jag ta itu med lite måste-göra här hemma, och förbereda middagen för i kväll. Jag tänkte göra köttfärslimpa och det är perfekt att förbereda redan på morgonen så man bara kan slänga in den i ugnen när det är dags. 🙂

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Lilla vännen hoppas att det går över.
    Det är så hopplöst att se att ens djur inte mår bra. Ibland önskar man att dom kunde tala så man fick veta vad det är som känns fel.

    Krya på er båda två!!

    Kram H

Kommentarer är stängda.