Allmänt

En härlig dag med balkongmys!

balkong24

 

Hej hej därute alla!

 

Vilken härlig dag det har varit! 😀 Trots att jag varit ganska trött efter en natt med dålig sömn så har det varit såå skönt att kunna sitta på balkongen och njuta av sommarvädret. Min kära mor kom upp hit vid middagstid och medans jag stack iväg i ett par ärenden så passade hon Loxy och lagade middag. Så när jag kom tillbaka hem igen så åt vi hemmainlagd sill och färskpotatis med gräddfil och gräslök ute på balkongen. Sedan fixade jag fram lite fikabröd och så tog vi middagskaffe därute.

 

balkong31

 

Mamma har världens mysigaste altan och trädgårdstäppa men hon är lika förtjust i vår balkong. 😀 Och jag förstår henne, för jag älskar den också.

 

balkong41

 

Gottigt kaffebröd! 😀

 

balkong51

 

Lilleman njuter i solen! 😀

 

Nu fick jag besök här, av brorsan och hans Evelyn, och hon har beställt nymålade naglar. 😛 Så jag ska ägna mig åt dem och så återkommer jag lite senare, med foto på dagens nageljobb. 🙂

Ha en fortsatt fin eftermiddag och kväll alla så kikar jag in om en stund!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...