Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Silverglitternaglar!

silvernails1

 

Hej hej på er!

 

Kikar bara in en snabbis med den utlovade bilden på eftermiddagens nageljobb. 🙂

Det blev glitter idag, silverglitter närmare bestämt och med silverfärgade rhinestones på ringfingernaglarna. Det är alltid roligt att göra glitternaglar tycker jag, så glammigt och bling bling-igt. 😀 Fast å andra sidan tycker jag ju det är kul att göra alla sorters naglar, oavsett om det är naturella naglar eller dekorerade.

 

silvernails2

 

Men idag blev det i allafall glitter och det blir verkligen en härlig effekt när man blandar i glittret i gelén. Det blir ett djup som man inte får om man bara lägger glitter ovanpå nagelytan. Jättesnyggt! Och silver funkar verkligen till allt.

 

Nu ska jag plocka fram lite glass och kolla på Criminal minds som börjar om tio minuter på 5:an. Sen blir det en tidig kväll för mig. Det känns att jag inte har vilat något på dagen idag, och dessutom sovit kasst natten som var, för jag är toktrött i kväll. Det är bara så himla svårt att gå och lägga sig när det är typ dagsljust ute. *s* Inte helt lätt att somna då liksom.

 

Hoppas ni har haft en fin dag i värmen alla, och en mysig kväll. Kommer tillbaka i morgon bitti igen, på återseende då!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Snyggt!

  2. bling:)

Kommentarer är stängda.