Allmänt

En mindre produktiv dag…

bloggfoto61

 

God kväll på er alla!

 

Idag har jag verkligen inte gjort något alls – om man bortser ifrån dammsugning och skurning av golven i hela lägenheten. *s* Eller jo förresten – jag har ju gjort klart mina nya naglar. 😀 Men jag har inte hunnit fota dem ännu så bild kommer senare. =)) Däremot hade jag en bild i datorn på en annan sak som jag ju glömt att visa. Mitt nya halsband som jag bara inte kunde låta bli att köpa på marknaden i Härnösand. 😀

 

hkhalsband11

 

Ett Hello Kitty-halsband såklart! 😀 Dock ska jag byta ut textilremmen mot en silverkedja i stället tänkte jag, för jag blir galen på det där snöret med dom där dubbla knutarna. *s* Men jag tror det kan bli riktigt fint med en vanlig kedja också. Det är rätt lustigt egentligen… När man är barn så har man såklart såna här halsband, det är ju då man vanligtvis har dem om man säger så. Sen kommer det en mellanperiod i livet när man absolut inte kan ha såna här för då är dom på tok för barnsliga. Men sen, när man har kommit förbi den där mellanåldern, då kan man plötsligt med att ha dem igen, för då ger man tusan i vad som är barnsligt eller inte, eller vad folk tycker. Och den där åldern är jag tydligen i nu.. *skratt* Jag älskar mitt söta Hello Kitty-halsband. 😀 Så nu vet alla det. *flinar* 😉

 

Nu ska jag i allafall koppla av efter min ”ansträngande” dag och kika på tv en stund innan läggdags. Ja, förresten – vi har ju faktiskt varit iväg en sväng ikväll, hem till Veronica och Danne en snabbis för att hämta mina Ikea-prylar. 😀 Så nu är jag supersugen på att göra en tårta med mina nya dekorationssaker förstås. Nån som fyller år snart eller nåt? 😛  Jaja, jag ska nog hitta en ursäkt att baka en. =))

 

Nehepp, tv-soffan var det ja. Ha en jättemysig kväll alla, och en god natt när det är dags.

På återseende i morgon bitti igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. veronica säger:

    Japp Danne fyller om 2 veckor,och det blir ett köp ang hojj;-D

Kommentarer är stängda.