Allmänt

Plusgrader och mindre snö för varje dag…

loxysol13

 

Hoppas ni har sovit bra i natt. Själv fick jag faktiskt sova bort min huvudvärk, tack och lov. Hoppas den håller sig borta nu också. Tänkte jag skulle få lite gjort i nagelhörnan idag, det stannade upp där när huvudvärken slog till.

Mitt hjärta är iväg på Såtenäs idag igen men bara över dagen den här gången. Han kommer hem framåt eftermiddagen förhoppningsvis. Bara nån sån där specialdag dom har därute i mellanåt.
Det är riktigt ruskigt väder med regn och blåst idag, men det är tre plusgrader ute och snön försvinner så man nästan ser det från minut till minut. 😀 Däremot är det förenat med fullkomlig livsfara att gå ut utanför vårt hus nu. Jag har inte stått på öronen igen – som tur är! Men det beror mest på att jag stapplar fram som en 80-åring, långsammaren än en snigel och helst där det är djup snö ute i kanterna så jag får fäste. Det är absolut snorhalt ute på gården och jag väntar bara på att det ska hända en olycka med våra gamla här i huset. Då lär det bli liv om den näst intill obefintliga vinterskötseln av gården och parkeringen.

 

Men nu måste jag ut i eländet, vare sig jag vill eller inte. Lilleman vill ut på en tur och det är bara att gilla läget. 🙂

Ha en fin dag därute alla, så återkommer jag lite senare. Jag har ju ett par roliga saker att dela med mig av, men jag går och suger på karamellen en liten stund till. 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Skönt att huvudvärken försvann.
    Här skiner solen fint idag. Det är härligt. 🙂
    Kramar

Kommentarer är stängda.