Allmänt Inredning & design

Letar efter badrumsmöbel…

mobler1

God kväll på er alla!

Då var det kväll igen. 🙂 Den här dagen har gått väldigt fort av någon anledning. Jag har haft att göra hela dagen och ändå känns det inte som jag har fått gjort det jag hade tänkt mig. Typiskt mig att fastna i en massa andra saker i stället för de planerade. 😛

Jag har i allafall varit hemma hos mor tillsammans med hjärtat och ätit hennes supergoda hemlagade grönsakssoppa, fikat och sedan umgåtts en stund med lillebror som var här hos oss en sväng. Efter det var det dags för en franspåfyllning och därefter blev det lite pyssel i arbetshörnan, mer om det senare. 😉

Men nu har vi i alla fall ätit kvällsmat och krupit upp i soffan för kvällens program. Om några få minuter börjar ”Hela Sverige bakar” som jag tänkte kika på. Samtidigt sitter jag och letar efter saker på nätet. Eller möbler på nätet rättare sagt. 😀 Jag är på jakt efter lite olika saker och nätet är helt klart bästa sättet att söka efter gamla eller udda möbler. Men även nya för den delen. Vi köpte vår första gemensamma soffa via nätet faktiskt – gubben och jag – på Haléns, och det funkade hur bra som helst!

Nu söker jag framför allt efter en möbel till vårt badrum på övervåningen. Närmare bestämt än ”möbel” kan jag inte säga egentligen, för jag har inte bestämt mig riktigt för vad det ska bli.

***

mobler2

***

Helst av allt skulle jag vilja ha tag på en lite äldre hög byrå med flera olika storlekar på lådorna, t.ex. 2-3 stora längst ner, 4 stycken mindre i ”mitten” och några smålådor högst upp. 🙂 Men det är inte det lättaste att få tag på, så jag är öppen för andra förslag också, som till exempel skänkar, apotekardiskar eller liknande – bara möbeln har flera lådor, och åtminstone ett par av större variant.

Ovanstående nya byråar hittade jag på nätet och dom funderar jag lite på. De är helt olika varandra men kan båda fylla det behovet jag har av lådor i badrummet. Dock är jag lite osäker på om det är någon av dessa stilar jag vill ha.

Jag ska fortsätta kika runt lite, för jag gissar att det är nånstans därute som jag kommer att hitta det jag är ute efter. Den senaste tiden har jag ju faktiskt hittat en del superfynd på loppisen på facebook, ett perfekt ställe att hitta saker på. 😀 Men skulle någon därute sitta på en byrå som stämmer överrens med min beskrivning så hojta gärna till. =))

Nu ska jag kika på cupcakesbakningen på tv’n och smaska i mig nåt gott själv, typ en blåbärsmuffins… 😉

Sov gott när det är dags alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hej och vi blir alltid lika glada när du skriver om oss på din blogg. Lycka till med ditt möbelsökande och hoppas vi har något som faller dig i smaken. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Halens.se

    Trevlig helg

    Önskar

    Anna från Halens

Kommentarer är stängda.