Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Senaste egna naglarna…

mynailz11

***

Hej hej på kvällskvisten!

Sitter och skrattar åt gubben som suckar och stönar över Sverie i hockeyn när dom tappar klubbor och missar chanser. 😛 Men det är ändå en ganska lugn matchkväll. =)) Det är ju trots allt bara 10 minuter kvar av matchen och det Sverige leder med 2-1. Dock är jag fullt medveten om att allt kan hända så jag ska väl inte ropa hej… Det hinner kanske förändras innan jag ens publicerat det här inlägget. *s*

Själv har jag ägnat dagen åt att fixa mina egna naglar. 🙂 Det blev faktiskt en likadan design som sist, men med helt andra färger. Jag var sugen på lite ljusare nyanser, lite mer vårligt även om det är långt kvar till våren. Så jag valde att göra naglarna i tre av mina nya glittergeléer från Light Elegance – Diamond, Pixie blue och Spearmint green – underbara färger alla tre! 😀

Nu ska jag lägga mig på soffan och vila en liten stund innan det blir lördagsfilm, glass och lite mörk choklad.

Jag kikar kanske in lite senare, det beror på hur kvällspigg/trött jag blir. 😉

Ha en jättefin kväll alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Åh så snygga naglar! 🙂 Vill också ha!
    Kramar

Kommentarer är stängda.