Allmänt

Kvällens 100-årsfest! :-)

fest01

 

God lördagskväll på er alla!

 

Sorry att bloggen stått totalt still sen igår. Jag  skulle ju egentligen åkt till Skara idag, för att fira Håkans dotters födelsedag. Men i stället fick jag ligga hela dagen, i jordens migränanfall. Såå himla trist! 🙁

Håkan fick åka ensam till Maria, och själv har jag alltså inte gjort något som helst mer än att sova. Jag trodde aldrig jag skulle komma iväg på kvällen, och 100-årsfesten för våra två vänner Helén och Merja, men när klockan var halv sex stod jag ändå färdig, även om jag mådde urkasst. Så det blev en kort festkväll för min del. Nu ska visserligen Håkan upp och jobba tidigt i morgon bitti så vi skulle ändå inte stanna så sent. Men redan runt 22-tiden fick jag ge upp och åka hemåt.

Det var i allafall riktigt roligt att få komma iväg och träffa alla vänner, äta god mat och umgås en stund. 😀 Och här kommer lite foton ifrån kvällen.

 

 

 

Och eftersom det här  med naglar är ganska aktuellt just nu, så kommer här en bild på kvällens. 🙂 Jag hade varken tid eller möjlighet att bygga några gelénaglar inför festen, så det fick bli lösnaglar i stället. Och det är ju helt klart roligare än inga alls i allafall. 😀

 

fest13

 

Kompisen Virre tog korten under festen. 🙂

Men nu ska jag krypa i säng och göra mitt bästa för att bli av med min huvudvärk. Hoppas ni har en fin lördagskväll alla, och på återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Snyggt med rosa:)

  2. Virre säger:

    Håller med föregående talare: Snyggt med rosa! 🙂
    Det var roliga kort o en rolig kväll! Synd att du inte mådde så bra men du var duktig o uthållig! + att du hade fina naglar! Ha en bra söndag nu! KRAM

Kommentarer är stängda.