Allmänt

God söndagsmorgon på er!

kalas01

 

God morgon på er alla!

 

Hoppas morgonen varit bra, inte alltför tuff efter gårkvällen. 😉

Själva kom vi ju hem tidigt men Håkan var väl inte allt för road när klockan ringde kvar över fem i morse. Jag hörde den inte ens, så hårt sov jag. 😛 Men nu är jag på benen i allafall, och mår tack och lov bättre idag. Det var inte helt lätt att sitta på festen i går med sprängande huvudvärk men jag ångrar verkligen inte att jag åkte dit en stund ändå. Det är alltid lika kul att träffa gänget. 😀

 

När jag lade in gårdagens foton i ett bildspel i går kväll, så slog det mig att jag ännu inte hade fått upp bilderna från min brors födelsedag. Rena skandalen ju. *s* Så jag bestämde mig för att lägga upp dem nu i dag så får stackarna som väntat på dem se dem till slut. 😛 Jag vet att det är lite släktingar som gärna vill se foton på småtjejerna om inte annat. 🙂

 

Idag ska jag greja lite i köket, göra en svampstuvning till crépès bland annat, och eventuellt lägga in lite sill till mitt hjärta. 🙂 Sedan kommer jag sätta mig i nagelhörnan och träna på gelébygge och läsa teori. Idag blir det en lugn söndag. Lika bra att se till att bli ordentligt bra innan man kör igång för hårt igen.

 

Hoppas ni får en fin söndag alla, vad ni nu ska hitta på, och så kikar jag in lite senare igen. Här kommer fotona från brorsans födelsedag. =))

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...