Djur

Totalt sjukt!!

tatukatt2

Jag satt och kollade runt på nätet lite och hittade detta sjuka faktum. I USA har husdjurstrenderna gått över alla gränser, när folk får sig till att taturera sina djur – främst nakendjur som Chinese Crested och Sphynkskatter! På vissa taturingsstudios kan man alltså komma med sitt djur och tatuera dem på riktigt med nålar och bläck.

Jag är fullt medveten om att vissa anser det vara sjukt med kläder på djur också, men så länge man inte utsätter dem för svårigheter att röra sig eller andra plågsamma saker som kan skada dem, så anser inte jag att det är något fel. Tvärt om mår ju många djur mycket bättre av att få varmt på sig vintertid, något som har uppmärksammats mer och mer de senaste kalla vintrarna. Och även om det många gånger är en estetisk fråga så plågas ju inte djuret.
Att skada sitt djur och utsätta det för svår smärta för något som enligt människan är estetiskt tilltalande, är däremot ett sjukt beteende och definitivt djurplågeri anser jag!

tatukatt1

Det finns säkert massor av folk som tycker att det är är supercoolt, men själv kan jag bara tänka på hur dessa stackars katter måste ha lidit under den långa tiden det måste ha tagit att tatuera in dessa avancerade mönster. Jag ser en fruktansvärd bild framför mig där dom håller fast ett skrikande djur flera timmar åt gången.

Här har verkligen människans sjuka hjärna gått för långt! 🙁

Edit: Jag fick en kommentar på detta inlägget om att det här bara är fejk. Jag hoppas verkligen att det stämmer.

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. säger:

  Detta är ju fejk helt och hållet .

  Bara ett par små saker som att dessa bilder har florerat runt nätet i flera år , om det var sant skulle det bli mediahysteri om detta på direkten och alla världens djurrättsorganisationer skulle demonstrera vilt emot detta .

  Sen är det omöjligt att tatuera en katt i vaket tillstånd , dom måste sövas då för en katt skulle inte sitta stilla lugnt och fint av den smärta som en tatuering ger , och söva katter får bara legitimerade veterinärer göra .

 2. Cherlindrea säger:

  Chilipuffen: Ingen vore gladare än jag om du har rätt, och jag är grymt chockad över att jag inte hört om det här tidigare. Så jag hoppas det stämmer att det bara är en fejk. Men att söva katter är det inte bara veterinärer som gör – tyvärr 🙁 – även om det självklart är dom enda som får lov att göra det. Så jag skulle inte bli förvånad om det verkligen förekom.

 3. säger:

  Fy så hemskt att plåga ett stackars djur på det viset,hoppas att det inte är sant….

 4. säger:

  Det är samma sjuka skröna som Bonsai Katten som florerade många år sedan , där man påstod att man avlade fram katter i glasflaskor/burkar .

  Sen fanns det väl en och annan galning som skulle prova om det faktiskt gick , men det var som sagt inte en äkta marknad , precis som att tatuera sina djur 🙂 .

 5. Jenny säger:

  Hoppas verkligen att det är fejk! Men precis som någon annan säger så finns det säkert folk som tycker detta är supercoolt och mer än gärna skulle utsätta sina djur för detta. Man får väl hoppas att tatuerare med någorlunda sunt förnuft har stake nog att vägra den typen av jobb!

Kommentarer är stängda.