Allmänt

Röda Pärlan har fått luftas lite… :-)

hojen3

***

Hej hej alla!

Det har stått still här på bloggen några dagar tyvärr, för jag har haft urmycket att göra varenda dag! Har det inte varit naglar och nageljobb så har det varit kurser nere på Borås nagelskola. Utöver det finns det ju en hel del hemmapyssel att ta itu med på lediga stunder och naturligtvis – till råga på allt så åkte jag på ett ordentligt migränanfall i fredags. :-/

Så ja, bloggen har fått ligga nere en stund och även hemsidan för den delen. Jag har inte suttit mycket vid datorn över huvud taget. Idag blir det förhoppningsvis lite uppdateringar här och där, men inte förrän senare. Nu ska jag snart ta en vovveprommis upp till min mor och hämta hennes Elliot som jag ska vara hundvakt åt idag. Och klockan 11.00 kommer en tjej hit till nagelrummet, så det blir lite fix där idag också denna lördag. 🙂

Sedan hoppas jag bara att vädret fortsätter åt samma härliga håll som det tagit sin början idag, med mer sol, mer varma grader och ännu blåare himmel. 😀 Älsklingen var ute på en premiärtur med pärlan igår, en lugn och kortare variant, eftersom det fortfarande ligger massor med grus ute på vägarna. Men så fort det är sopat och rent ute så ska jag också med en sväng tänkte jag. 🙂

***

hojen2

***

Vår nya Harley-Davidson Electra Glide! 😀 Vi köpte den ju så sent förra säsongen att vi knappt hunnit vänja oss vid att vi har en ny, så det ska bli superkul att få starta igång hojsäsongen snart! 😀 Bekvämare än på den här har i allafall aldrig jag suttit kan jag ju säga. *s*

Förutom det så börjar det väl snart bli dags att plocka hem min egna lilla pärla som jag alltid kallat den – den rosa – snart. 😉 Men lite stabilare tycker jag vädret ska få bli först.

Nu ska jag fixa i ordning mig lite och gå på morgonpromenad. Ha en kanonfin lördag alla och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...