Allmänt

Köttbullerace!

cutecolorschores52

 

Hej på er därute alla!

 

Det blev en supersnabb tur till stan idag. Jag har nog aldrig varit så snabb tror jag…haha! Vi åkte hemifrån halv elva, och var hemma igen kvart över… Det ni! 😛

Nu har jag ägnat den senaste timmen åt att rulla köttbullar. Jag måste faktiskt till min skam erkänna att det är första gången i mitt liv jag gör egna köttbullar… *rodnar* Jag brukar alltid göra pannbiff och köttbullar har liksom bara varit sån där snabbmat som man har till nöds i frysen. Mamma Scans…hehe! Men nu har jag alltså gjort en jätteladdning. Det var väl inte riktigt meningen egentligen, men jag hade bara 600hg’s köttfärsbitar infrysta så det fick bli hela. Och det blev en hel del kan jag säga… *s*

 

kottbullar1

 

Inte riktigt så här många kanske… 😉

 

Hur som helst, nu står dom i kylen och väntar på att bli stekta men det blir inte förän lite senare i eftermiddag. Det är dags för eftermiddagskaffe här. Håkan är på väg hem ifrån sitt andra hem – garaget – och jag har satt på kaffekannan. Sen ska jag jaga ner honom i källaren och hämta upp våra elljusstakar. Jag blir helt knäpp! Han var ju nere härom dagen och hämtade lådan – trodde han. Men när jag öppnade den så visade det sig att han tagit upp lådan med julgranspyntet. *suck* 😛 Så jag har alltså fortfarande inte fått upp mina ljusstakar. *s* Men jag hoppas att få upp dem innan 2:a advent i allafall. 😀

 

Nu ska jag slänga in ett par lussekatter i micron så dom blir lite varma och sen bör min gubbe vara hemma.

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    hej hej. Ville bara att du ska veta att jag kikar in. Är en såndär gång då jag inte riktigt vet vad jag ska skriva till dig. Men läser här på bloggen, de gör jag (ler) !

    kram och hoppas ni får en mysig helg

  2. veronica säger:

    HEJ
    Visste du att gubbarna smygpratar,:-D om att köpa mERA MC delar???? (FLINAR ONDSKEFULLT)…Hur ska vi göra för att få deras pengar???? Så VIIII kan åka till Ullared??…..Kram V

Kommentarer är stängda.