Allmänt

En tur till stan idag…

loxy7

 

God morgon på er alla!

 

Då var det plusgrader igen, ingen frost på träden den här morgonen. Jag vaknade tidigt idag, det var nog första gången på en vecka tror jag. Jag har inte sovit så länge på mornarna sen jag var tonåring som jag har gjort den senaste veckan tror jag. *s* Så jag har redan hunnit med alla morgonbestyr, disk och allt annat som ska göras varenda morgon. Usch, jag avskyr verkligen rutinsysslor. Det känns som det aldrig tar slut, man bara gör samma sak om och om igen. Men jag vill ju gärna ha ordning så det är bara att göra det som ska göras. 😉

 

Nu ska jag snart ner till stan en snabbis, och sen ska jag hem och laga köttbullar. 😀 Jag tänkte testa ett recept som jag hittade hos Monica igår som verkar så himla gott! Vi får väl se om jag får till det. =))

 

Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för la stada. Återkommer lite senare!

Ha en jättefin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Fin header! 🙂

  2. Visst är det skönt att sova:) Lycka till med köttbullarna, du kommer lyckas jättebra!

Kommentarer är stängda.