Allmänt

Foton från Barncancermilen 2009

barncancermilen2009-8

 

Då var det dags för lite foton ifrån gårdagen. 🙂

 

Jag börjar med första halvan – Barncancermilen!

 

Starten gick ifrån Lugnets MC där en hel del hojar hade samlats trots det något osäkra vädret. Ca 130 motorcyklar deltog och samlade därigenom in ungefär 30 000:- till barn med cancer. Vi kom ner några minuter före starten och jag lyckades hinna med att knäppa några foton innan alla var iväg. Tyvärr satt jag så till att jag inte kunde följa upp kortegen ut på vägen utan alla foton är ifrån starten. Men jag vet att fler foton togs under turen, så det ska bli kul att se dem sen. Alla mina kort blev heller inte helt skarpa eftersom jag glömt att ställa in kameran på kontinuerlig fokus när alla åkte förbi. Men..men..det blev lite kort i allafall. 😉

 

Här kommer således ett gäng med bilder ifrån min utsiktsplats uppe i en tokblöt och lerig slänt. *s*

 

Alla foton är klickbara för större format. Öppna bilden i en egen sida och klicka på den igen så kommer det större fotot upp.

 

 

Kortegen gick ut till Westerngaraget i Rångedala som firade sitt 2-årsjubileum denna dag. 😀

Foton därifrån kommer i nästa inlägg.

 

 

barncancermilen2009-12

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. kul att höra att du håller koll på min blogg! Vilka fina bilder du har lagt upp! såg riktigt härligt ut 😀

 2. Hej Indra! Virres syster med Briarden Emma här! Kul att träffa dig igår, och hoppas att Loxy kommit över chocken att träffa den stora lufsan! 🙂 Emma hade nog gärna lekt med honom, fast på vilket sätt vågar jag inte gissa ens…!

  Ledsen att jag inte hade visitkort, men du kan gå in på http://www.onyxdelyx.se och kolla hemsidan. Än så länge är den inte öppnad, finns bara en liten bild på vad som komma skall…men så fort vi öppnar hör jag av mig!
  Jag ska även leta reda på lite snygga grejer till såna små minihundar som du har! Inte bara till våra stora drullar, det finns ju en uppsjö med hundraser!
  Ha en bra kväll!
  Ulle

 3. Cherlindrea säger:

  Hej Ulle! Vad roligt att du hittade hit till mig! 😀 Och det var jättekul att ses igår. Din Emma var en helt underbar goding och jag hoppas jag får träffa er igen med min egen lilla argbigga på lite avstånd så jag får kela lite mer med henne. 😛 Jag ber återigen tusen gånger om ursäkt för min knäppskalle till hund. *rodnar* Jag var inte alls beredd på ett sånt utfall, även om jag vet att han är lite feg för hundar som är större än honom själv – och de är ju de flesta liksom… *skratt* Men jag försöker socialträna honom så gott det går genom att låta honom träffa så stora som möjligt. Men han är ju en smula provocerande för de stackars lufsarna som får stå ut med hans kaxighet. 😉

  Hur som helst, jag har lagt din webbutik på mina favoriter nu, men du får gärna tipsa mig när du kör igång, även om jag kommer att kika in lite då och då själv också. Jag älskade verkligen Emmas halsband och hittar du något liknade i Loxys storlek så skulle jag köpa ett av dig direkt. 😀 Men jag misstänker att jag kommer hitta en hel del annat fint också hos dig när du öppnar upp. 😛 Ingen fara alls att du inte hade något visitkort, det brukar lösa sig ändå. Jag hade glömt mina också igår, men du hittade ju hit i allafall. 😉

  Ha en fortsatt fin kväll och så hoppas jag vi ses igen.
  Må så gott!
  //Indra

 4. BOB säger:

  Bra gjort att engagera er i barncancermile.

Kommentarer är stängda.