Allmänt

Foton från Westerngaragets 2-årsjubileum!

westernjubileum1

 

Då var det äntligen dags för resten av fotona från gårdagen. 🙂

 

Barncancermilen gick alltså detta år ut till Westerngaraget i Rångedala, som den här dagen firade sitt 2-årsjubileum. Hela parkeringen och de andra öppna ytorna framför butiken och caféet var den här dagen full med lotteristånd, scen med uppträdande, mekanisk tjur, serveringar och en massa annat kul. Det var fullt med folk där när vi kom ut, och jag tog först lite foton på måfå för att försöka få med intrycket man fick när man kom in på området.

 

westernjubileum2

 

westernjubileum3

 

westernjubileum4

 

Det var kanonstämning därute, och Weronica och jag letade snart upp resten av gänget som satt och fikade. Sen gick vi runt och kikade överallt, och inne i butiken förstås. 😉

 

westernjubileum5

 

På scen sjöng en jätteduktig tjej countrylåtar – tyvärr vet jag inte vad hon heter, slarvigt av mig. Men bra var hon i allafall. 😀

 

westernjubileum24

 

 

Vi hade sjukt tur med vädret som höll sig bra hela första delen av dagen. Först fram emot eftermiddagen tornade molnen upp sig nedifrån stan och då åkte vi hemåt. Både Håkan och vi hamnade i regnet förstås, men jag vet inte hur det var ute i Rångedala. Hoppas det inte blev alltför mycket där ute för dem.

 

westernjubileum28

 

Dagens solstråle var ändå underbart goa Susanne – ägaren till Westerngaraget – som jag lyckades fånga in och fota precis innan vi skulle åka. 🙂  

Stort grattis till 2 år och till en kanondag Susanne! 😀

 

westernjubileum12

 

En del av gänget en stund innan dom gav sig av hemåt stan till, för att försöka slippa undan det värsta regnet. 😛

 

Resten av alla foton lägger jag i ett galleri för den som vill kika. Fotona är som vanligt klickbara för större format.

 

 

Det var en riktigt mysig dag och jag är så glad att jag kom ut trots att jag inte ville åka hoj med Loxy när vädret var så ostadig.

Tack sötaste Weronica för att jag fick åka med dig! 😀

 

Firandet ute på Westerngaraget fortsatte även under kvällen, men därifrån har jag inga foton tyvärr. Jag är däremot ganska säker på att det kommer att komma upp foton från kvällen på Westerngaragets egna hemsida, så kika där om ni vill se hur jubiléet fortsatte. 😛

 

Själva åkte vi hemåt för middag med Håkans son Nicklas och hans fru Linda, men det har jag redan berättat i tidigare inlägg.

Det var en milt sagt intensiv och fullbokad – men mycket trevlig lördag! 😀

 

westernjubileum29

 

Susanne och en av hennes tjejer som hjälpte till under firandet. 🙂

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...