Allmänt

Tillbaka igen efter ett intensivt dygn!

back1

 

Hej hej på er alla! 🙂

 

Nu är jag tillbaka igen. 😀 Jag vet inte hur längesen det var som jag inte bloggade på ett helt dygn, men det fanns ingen chans att jag skulle hinna eller orka det igår. Halv sex var jag på benen för att göra mig i ordning inför resan till Ullared. Veronica plockade upp mig på parkeringen klockan sju. Sen gick hela dagen i ett dundertempo, det var knappt man fattade att man varit inne på Gekås i flera timmar när det var dags att åka hem igen, några tusen fattigare. 😛 Men åhhh, så mycket fint jag fick med mig hem! 😀 Jag ska lägga upp lite bilder efter hand jag fotar allt, men än så länge har jag i princip bara hunnit packa upp grejerna och kollapsa på soffan. Nästan i allafall. *s* Kompisarna Seppo och Merja var förbi en sväng här i går kväll och det var förstås jättemysigt. Det var längesen vi träffades så man hade en del att prata om. 🙂

Men sen blev det en tidig kväll för min del och jag har sovit som en stock i natt. Fattas bara annat efter gårdagen. 😉

 

Idag har vi tvättid på förmiddagen och lite senare ska vi till vetten och klippa Loxy’s klor. Så den här dagen är också ganska fullbokad. Måste hinna gå ner till mamsen idag också, med alla grejer jag köpte till henne på Gekås igår också.

Men nu ska jag först och främst dricka mitt morgonkaffe, kolla mina mail och läsa ikapp mig på lite bloggar. Jag är ledsen att jag har varit urkass på att svara på era kommentarer den sista tiden, men jag ska gå tillbaka och svara på var och en, det lovar jag. 🙂 Så svar kommer efterhand.

Ha nu en jättefin dag alla, trots kylan, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Shoppa är kul!

Kommentarer är stängda.