Allmänt

Lite blandat från dagen!

mysigt-kvallsbesok1

God kväll på er alla!

Ursäkta att jag inte lämnat några livstecken här på bloggen i dag, men jag har lite mycket att tänka på just nu. Jag har ägnat dagen åt att prata med mamma, umgås med min käre som kom hem idag efter två jobbpass och såklart – pratat i telefon med Veronica. 😀 Dessutom satte jag en ny bröddeg idag och nu ligger ett doftande lantbröd i en handduk och svalnar i köket. 🙂 Och tro det eller ej, men alla mina fimostavar är färdigskurna och nu ligger drygt 20.000 nageldekorationer snyggt uppdelade i fem olika fackaskar. =))Priset jag fick betala för det terapijobbet är ett pekfinger som ser ut som en trädstam. Haha! Det är nästan dubbelt så tjockt som det andra pekfingret och gör..hrmm..ganska ont. Men jag får skylla mig själv som suttit med den där förbaskade skalpellen i flera timmar – ja, dagar – och skurit trots att det gjort ont. Får bara hoppas att svullnaden går ner snart. 😉

Nu ikväll fick vi i allafall mysigt besök av min yngsta lillasyster Nicole och hennes kille Fredrik. Så då blev det fika förstås, och ”beställningen” var mjuka kakor. *s* Så jag fick vända ut och in på frysen och leta fram lite mjuka varianter som jag hade kvar. Nu börjar det helt klart blir dags för en ordentlig bakdag igen. =))

Nåväl, det blir inte i morgon i allafall, för då har jag andra planer. Klockan 07.00 i morgon bitti kommer Veronica och hämtar mig och så ska vi åka till Gekås och Ullared! 😀 Vaknar jag med migrän i morgon också, som jag gjorde förra gången vi skulle dit, så vet jag inte vad jag gör. Det får bara inte hända! Den här gången SKA jag med! Så jag tänker faktiskt inte vara vaken speciellt länge ikväll. Det blir ett tidigt sänggående så att jag orkar kliva upp vid halvsex-tiden i morgon och jag håller alla tummar och tår jag har för att jag ska känna mig frisk då.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det bara en stunds softande i soffan innan det är sovadags.

Ha en fin kväll alla, och sov så gott när det blir dags. Jag återkommer i morgon, troligtvis på eftermiddagen när vi kommit hem igen. 😀

rosabandet2

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. veronica säger:

    Du vet att jag hotat med att jag binder fast dej på takräcket,(PÅ TVÄREN) så att spyan rinner ner på sidan utav bilen.UÄCK….Allt för.säkerheten,så att den inte täcker framrutan alltså.MOAhAHA…..Sorry ;)) Skämt åsido jag har med svart påsar då sonen alltid blir åksjuk när vi ska dit…Sov gott ringer när vi åker hemifrån….Kram/V

  2. tigerbalsam på fingret..

Kommentarer är stängda.