Allmänt Mat & Bak

En liten kvällsmacka…

bread14

God kväll i stugorna alla!

Nu är det dags för mig att ge upp för idag. Jag är något trött måste jag säga så förhoppningsvis får jag sova bra i natt.

I allafall – här är mitt tokroliga bröd som jag bakade ikväll. *skratt* Man kunde välja mellan att baka ett litet bröd på 750 gram och ett större på 900. Jag valde det lilla som ett förstagångsförsök och fick den här söta lilla stubben. Hehe! Men jag minns faktiskt den här formen sedan slutet av 90-talet när kompisens mamma fick en sån här bakmaskin i julklapp. Vi åt det där brödet varenda eviga dag efter det och på den tiden fanns det inga direkt valmöjligheter, det var samma bröd varje gång. 😛

Men det här var riktigt gott tycker jag. 😀 Mamma och jag tog en smörgås och en kopp kvällste när det var färdigt och det var helt klart gångbart. Men nästa gång ska jag prova att göra något roligare än vitt formbröd. 😉 Däremot kan jag inte nog upprepa hur otroligt smidigt jag tyckte det var att bara lägga i ingredienserna och sen låta maskinen sköta sig själv medan jag gjorde annat. Det doftade dessutom väldigt gott av nybakat bröd här hemma under nästan två timmar. *s*

Nehepp, nu ska jag hoppa i säng. 🙂 Ha en fortsatt fin kväll alla, och sov så gott när det blir dags!

På återseende i morgon bitti igen.

rosabandet2

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hej vännen hoppas att allt är bra med er.
    Kram

Kommentarer är stängda.