Allmänt

Min söta buff! :-D

hkbuff1

 

Hej på er därute!

 

Det blev inte mycket bloggande idag. Jag har legat till sängs hela dagen och först på kvällen har jag orkat gå upp en stund för att äta lite. Men sen återvände jag till sängen igen. Förhoppningsvis har jag vilat bort eländet i morgon.

Jag har legat och slötittat på New moon på datorn i sängen och lyssnat på mina böcker på Storytel då och då när jag har orkat. Idag var det verkligen helt perfekt att ha det när man hade så mycket tid att slå ihjäl. Hur kass jag än är så blir jag sjukt rastlös när jag får ligga i flera timmar. Särskilt när man börjar bli lite bättre men inte bra nog för att vara uppe.

 

hkbuff2

 

På eftermiddagen kom min älskling hem ifrån Göteborg där han varit under dagen med ett par kompisar, och då hade han köpt en present till mig – något som jag varit på jakt efter länge. En rosa Hello Kitty-buff! 😀 Den kommer att bli helt perfekt när man åker hoj, men faktum är att den passar till massa annat också – hårband till exempel. 😛 

Tusen tack min gulliga älskling! 😀

 

Nu ska jag hoppa i säng igen och försöka få mig en hel natts sömn. Jag är inte bra än så troligtvis får jag sova trots att jag legat hela dagen. Återkommer i morgon igen om jag är frisk, men det får vi väl hoppas.

Må så gott alla och god natt med er!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Kram!

Kommentarer är stängda.