Allmänt

God morgon nere ifrån Blekinge! :-)

mina12

 

God morgon på er alla ifrån sötaste lilla Mina den här söndagsmorgonen! 🙂

 

Håkans lilla sondotter har vuxit på sig till en riktig liten fröken sedan jag träffade henne sist. Och helt oemotståndligt söt förstås! 😀

Vi har redan varit vakna ett par timmar här, ingen sovmorgon för vår del idag. Men å andra sidan kom vi relativt tidigt i säng igår för i allafall jag var totalt slutkörd. Jag tror ändå det tog nästan tre timmar innan jag slumrade till första gången. Och det hade inget som helst med inkvarteringen att göra för det kunde inte ha varit mysigare. Men jag kunde bara inte somna, trots att jag var så trött att jag mådde ordentligt illa.

Men som sagt, nu är man på benen igen och vi kommer förstås att stanna några timmar till innan vi drar oss tillbaka till Borås igen.

Om jag kan så kanske jag bloggar lite ifrån bilen på väg hem, men oftast blir det inte av på grund av att jag blir så himla åsjuk när jag sitter och tittar ner på datorn när vi kör. Igår gick det ju bra eftersom vi stod still.

Hur som helst, hoppas ni haft en riktigt fin lördag därute, och att söndagen blir lika bra.

Må så gott alla och på återseende senare!

 

Lilla Mina igen, i sin tuffa t-shirt från farfar. 😀

 

mina21

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...