Allmänt

Fast bakom bilolycka på E22…

olycka3

 

Hej alla!

 

Bloggar ifrån bilen nere i Blekinge. Vi är påväg från Ronneby mot Karlskrona, men har fastnat totalt ca 1 km från Leråkra golfbana. E22’an är avstängd i båda körriktningarna och det är fullt med ambulanser, poliser, brandkåren och räddningstjänst. På radion säger dom att trafiken håller på att ledas om sen en stund tillbaka men det har vi då inte märkt och vi ser ändå olycksplatsen från där vi sitter. Så otäckt när det händer sånt här, men för er anhöriga och vänner som hör om det – vi sitter alltså ca 300 meter bakom olyckan och är inte inblandade i den.

Vi hörde precis på trafiknyheterna att en försiktig gissning kan vara att trafiken börjar röra på sig igen runt kvart i sju, om ca 45 min. Vi har i allafall fått besked om att Linda, Håkans svärdotter, inte är inblandad som vi var rädda för eftersom hon jobbar här i trakten och var på väg hem, utan förmodligen sitter i sin bil en bit bakom oss. Köerna är enorma och det går förbi folk hela tiden.

Själv tänker jag definitivt inte gå dit och titta eller fota, men här kommer ett par bilder på kösamlingarna i allafall.

Återkommer när vi sluppit loss och kommit fram som vi ska.

Må så gott alla!

 

olycka2

 

olycka1

 

olycka4

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Men oj, detta var ju den sötaste och mysigaste bloggen jag sett 😉 Verkar intressant, ska direkt börja läsa =D
    Hihih, ny favoritblogg skulle jag tro 🙂
    Man känner direkt när det är en blogg som är ”rätt” och denna känns verkligen ”rätt”! ;P

    KRAMAR!

  2. Cherlindrea säger:

    Rebecka: Tack så jättemycket! Så roligt att höra. 😀 Hoppas det kändes lika rätt när du kikat runt lite. 😛 Ska såklart hälsa på hos dig också.
    Kramiz!//Indra

Kommentarer är stängda.