Allmänt

Strax på väg till Blekinge!

rosabil1

 

Ja, det är den alldeles säkert den här bilen. Och vi också för den delen. Men inte tillsammans…*suck*  😉  För det hade inte varit helt fel. 😀 En rosa Audio TT hade dom ju inte behövt kasta efter mig precis. *s*

 

God morgon på er alla förresten! 🙂 Hoppas ni har haft en god natt. Och en smula mer regelbunden än min. För jag har vaknat ungefär en gång var 20:e minut och undrat vad  klockan var, kilat upp för att besöka hjärterummet, peta till katten nåt annat äta så han ska hålla tyst och sen har det tagit en stund innan jag lyckats somna om igen innan vakenhet ca 20 minuter senare. Livat värre!
Så idag är jag totalt urtrött igen! Men jag ska nog fixa det här ändå. Ingen migrän har kommit än och ep-känningarna från igår känner jag inte av just nu i allafall. Vi får se hur det verkar när jag har kommit igång lite, men förhoppningsvis gick det tillbaka igår.

 

Nu står Håkan och diskar en jättedisk som jag hunnit med de sista två dagarna. Loppisdagen var ju fullbokat från tidig morgon till sen kväll när jag klev upp ifrån soffan där jag hamnade efter hemkomst. Och igår låg jag ju på samma soffa hela eftermiddagen efter vår lite citytur för att hämta krafter inför helgen. 😉 Så idag hade vi lyckats bygga ett ordentligt berg som Håkan bestämde sig för att bestiga nu på morgonkvisten. 🙂 Gulliga han! Det besparar ju förstås mig jättemycket tid när jag ska packa klart och allt sånt nu på morgonen.

 

Hoppas ni hade en riktigt mysig fredagskväll i går alla, och att ni även får en fin helg – trots att dom tyvärr har utlovat en hel del regn. Men det finns ju en hel del trevliga inomhusaktiviteter också.:-)

Snart är sommaren här! Den punkten ger jag mig aldrig på! 😀

 

Må så gott alla och sköt om er! Jag kanske bloggar från bilen senare om jag inte är för åksjuk… 😉

 

By the way – de här två bilarna skulle väldigt gärna också få lov att transportera  mig ner till Blekinge idag. 😀

 

rosabil2

 

En ljust rosa….

 

rosabil3

 

Eller en mörk – mer åt det cerise hållet. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Den ljusrosa cabben är du:)

  2. veronica säger:

    PAX FÖR DEN MÖRKA ;-D

Kommentarer är stängda.