Allmänt

Återhämtning idag…

loxy81

 

Hej därute alla!

 

En riktigt fin dag idag måste jag säga! 😀 Och migränfri tack och lov! =)) Men det har ändå fått bli en lugn dag idag, med återhämtning.

Ikväll hade jag dock hoppats på att jag skulle kunnat följa med på en mc-tur till Westerngaraget men tyvärr fick jag ingen hundvakt. Det är ju ingen lång väg och Loxy har varit med dit förr i sin lilla ryggsäck. Men sedan han fick problem med öronen så har jag inte vågat utsätta honom för eventuellt drag, så det blir ingen tur för honom idag. Och inte för mig heller således. Men efter vad jag hörde från min mor idag när hon var här uppe så ropar löpsedlarna tydligen ut att värmen är på väg hit igen. Det har man ju hört förr i och för sig, men ingen vore gladare än jag om det stämde. 😀 Och då kan jag förhoppningsvis följa med på några turer.

 

Mamsen har alltså varit här en sväng idag, egentligen för att vi med gemensamma krafter och list skulle försöka få bort en fästing på Elliot. Men efter att jag tog en fästing i örat på honom härom dagen så litade han inte på mig för fem öre när jag började pilla på hans öron igen. Så vi fick inte bort den, men som tur är har vi en superveterinär som hjälper oss med sånt så det löser sig ändå. 🙂

Nu ska jag fortsätta med min nya nageluppsättning och lyssna lite på ”Så länge vi båda andas”, sista boken i Twilightsagan. =))

Återkommer lite senare. Må så gott så länge alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...