Allmänt

Regnig morgon…

blommorgon171

God morgon på er alla!


Då var regnet här. Efter flera hopp hit och dit i väderprognoserna så började det regna här hos oss i går kväll och det har hållt på hela natten. Det blir nog en blöt dag idag tror jag. Men även om jag helst vill ha sol och klart så får man ju ändå stå ut och gilla läget för det här behövs verkligen för naturen nu, det har varit kruttorrt ute ganska länge.


Om en timme ska jag vara hos min läkare på ett snabb-besök innan semestern och sen blir det lite handling inför resan. Vi brukar alltid ta med oss picknick-korgen när vi åker upp till Härnösand, för med pauser så tar resan 12 timmar. Det är ganska skönt att kunna stanna och fika där man vill. Förra året blev det frukost vid en tokmysig sjö på morgonen och där hoppas jag att vi kan stanna i morgon också.


Så nu måste jag sätta igång här och göra mig i ordning om jag ska hinna bli klar i tid. Ha en jättefin dag alla, så återkommer jag lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Godmorgon! Passa på att fynda en populär Harley modell –

    http://nagelbloggat.blogspot.com/2010/07/captain-america-easyrider-harley.html

Kommentarer är stängda.