Allmänt

En underbar vårdag!

grillkvall1

 

Hej hej alla!

 

Nu är det sängdags för min del. Lite tidigt en fredagskväll, men jag är toktrött ikväll. Dessutom ska vi upp tidigt i morgon och åka till Skara på påsklunch. 😀 Det ska bli supermysigt men jag vill gärna vara utvilad och pigg, så en tidig kväll känns som en bra idé.

Det blev grillmiddag för vår del idag, och vi åt ute på balkongen i det härliga vädret. Efteråt åkte vi en sväng till City Gross och köpte lite chips och dip till kvällen. 🙂 Det är ett sånt där ljuvligt väder som jag bara älskar – när det enda man behöver göra är att dra på sig skorna och så är det bara att gå rakt ut, utan massa jackor eller andra tjocka och otympliga kläder.
Lilleman och jag tog en promenad tidigare i eftermiddag, bort till servicebutiken här i området och köpte oss en glass som vi delade på på vägen hem. 😀 Då är det verkligen vår – eller nästan sommar egentligen – när man kan gå ute utan ytterkläder och äta glass och inte frysa ett dugg. =))

Btw, vårt digitaltv-kort kom idag så nu har vi en himmelens massa kanaler att välja på helt plötsligt. *skratt* Vi har beställt ett kanalpaket – Xtra large tror jag det hette – med mängder av kanaler. Det vi är mest intresserade av är alla fascinerande djurprogram och dokumentärer och det ska bli såå roligt att få se dessa fantastiska program i hd. Just nu kollar Håkan på National Geographic Wild och av det jag ser över datorkanten så verkar det grymt bra.

 

Men nu ska jag slita mig ifrån både dator och tv och umgås med min säng i stället. Jag återkommer i morgon, antingen på morgonen eller i bilen på väg till Skara. Jag tar med mig iPaden och kameran och så får jag se om jag hinner blogga lite. 😀

Ha en jättefin påskafton alla och var rädda om er!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...