Allmänt

På väg att bli sjuk?

jagsjuk1

 

God middag på er alla därute!

 

Väljer en gammal bild idag som passade bra till att illustrera hur jag känner mig. Är jag på väg att bli sjuk tro? Jag nös som en tok igår kväll och somnade i soffan hela tiden. (kanske inte helt ovanligt i och för sig..hehe.) Men sen sov jag som en sten hela natten och vaknade ändå inte förän halv elva idag. Det är verkligen inte likt mig att sova så här länge. Och det är inte helt osannolikt att jag skulle bli sjuk heller, för båda våra vänner vi var hos på annandag jul blev riktigt sjuka dagen efter.

Vi får väl se, händer det så händer det. Jag är mest orolig för mamma som också var där, och som har ett operationssår som läker just nu. Hon får absolut inte bli sjuk! 🙁

Mitt hjärta är på jobbet idag, så jag är solokvist. Jag hoppas han blir av med sin tandvärk under dagen så han slipper gå med det på jobbet. Han hade fått en inflammation och två tänder fick dras ut igår, och även om det blir bättre av det så gör det förstås ont efter ett sånt ingrepp också. Jag vet hur det är, been there – done that. Jag tog bussen in till stan klockan sex på morgonen för att få tag på värktabletter hos min mormor, och sen gick jag rakt ner till tandläkaren nedanför henne. Och jag som har tandläkarskräck. Då har man ont!

 

Hur som helst, idag blir det en lugn dag. Jag ska fundera lite på vad jag ska göra för nyårsmiddag till hjärtat och mig, och sen tänkte jag sätta mig i nagelhörnan en stund om jag orkar.

Hoppas ni får en bra dag därute alla, och på återseende lite senare!

 

bloggphoto_102553sjuk_16842965

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Stackars gubben, och stackars dig, hoppas ni mår bättre snart!

Kommentarer är stängda.