Allmänt

Söndagsbrunch och spökbesök! :-)

God kväll på er alla!

Och ”Happy halloween” för er som firar det! 🙂

Själv har jag inte gjort så mycket dekorationer i år. Jag brukar annars tycka att det är roligt att pyssla ihop lite saker, som tex spöklyktorna jag gjorde förra året eller lite pumpadekorationer. Men i år har det varken funnits tid, lust eller ork till sådant. Däremot har jag fyllt en korg med godis och ställt nere på hallbordet. Och tur var väl det, för här har det varit både ”blodiga” zombies och diverse andra monster på besök ikväll. 😛

***

Idag har det annars varit en ganska lugn dag för min del. Lite nagelpyssel under dagen och kvällen, men annars har jag mest försökt att undvika allt som gör ont i ryggen just nu. Men en mysig promenad med Loxy i det fina höstvädret tog jag mig ut på i allafall.

Igår däremot bjöd mitt hjärta mig på brunchbuffén på härliga och mysiga Ellagården. 🙂

***

***

Jag älskar verkligen det stället! Så mysigt, så stämningsfullt och framför allt – såå fantastiskt god mat!

Både kallskuret i massor av varianter, sill, lax, smörgåstårta, tunnbrödsrullar med laxfyllning, rostbiff, kycklingspett, osv. Det går bara inte att räkna upp allt. Utöver det allt det varma, som korv, bacon, potatis mm, pannkakor och massa annat gott. Och då har jag inte ens nämnt den fantastiska efterrättsbuffén än…

***

***

Eller vad sägs om créme brülee, banantoffeepaj, äppelpaj med vaniljsås, äppelkaka, panna cotta med havtornsås, silviakaka, brownies, frukt och smågodis. I perfekta små portioner som gör att man kan smaka på det mesta. Fullkomligt livsfarligt! 😀

***

***

Vi hade en riktigt mysig och njutbar stund, (kanske lite väl njutbar…hehe!) för det var inte helt enkelt att röra sig ut till bilen sen. 😉

Men vi var som alltid supernöjda och för er som ännu inte provat Ellagårdens söndagsbuffé, gör det! Det är en härlig upplevelse!

***

***

En härlig söndag med vackert väder, god mat, mysig miljö och trevligt sällskap med maken. Kan man önska sig mer? 🙂

***

Nu ska jag se om det är något bra på tv'n att fördriva tiden med till sängdags som förmodligen blir ganska tidig ikväll. Jag är av nån anledning dödstrött så jag längtar bara efter att klockan ska bli lite mer så jag slipper vakna mitt i natten.

Ha en fortsatt fin kväll alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...