Allmänt

En husalv har flyttat in… ;-)

God lördagsmorgon på er alla! 🙂

Vilken frostdimmig och vit morgon man möttes av genom fönstren idag när man kikade ut. Det går inte att få någon bra bild med mobilen men det känns som en helt annan värld därute. Det ser kallt ut, men otroligt vackert!

Idag kommer mina kära närmsta här i Borås på lite födelsedagsfika hemma hos oss. Jag önskar att alla kunde komma men tyvärr så är ju familj och släkt ganska spridda i landet. Och detta blir en liten träff i all enkelhet. Efter Leons begravning i tisdags så känns det inte riktigt som att man har lust att fira stort. Dessutom är det egentligen inget att fira..haha! Att jag blir äldre? Hua! Hehe! 😀 Men vi ska även fira fina lilla brorsdottern Evelyn också, som inte är så himla liten längre. 12 år fyllde hon i tisdags, det är ju helt otroligt! Men av samma skäl som tidigare så blev det inget firande i vår familj av Evve i tisdags så det tar vi igen idag. 🙂

Jag ska dessutom bli så himla bortskämd idag! 😀 Brorsans goa tjej Eva ska göra tårta och bakverk, så jag behöver inte stressa och greja idag som jag alltid gör. Jag behöver bara tänka på att vara klar själv i lagom tid. Visserligen älskar jag att baka men på min egen födelsedag så känns det väldigt mysigt att nån annan gör det. <3

***

Sedan har vi en annan liten händelse här i hemmet. 😛

Igår kväll flyttade helt plötsligt en liten hustomte eller snarare husalv in i vår hall. 😉 Jag vet inte så mycket om den än, bara att dom där små rackarna brukar hitta på en massa bus eller roliga lekidéer när det finns barn i närheten. 😉 Dessutom tycker dom om när man gör det fint omkring dem, med olika små saker, som te.x julpynt nu i dessa tider, eller påskris till påsk, en liten mini-midsommarstång eller en svensk flagga till vår nationaldag. Saphira som kommer idag är mycket spänd och nyfiken på den här nya lilla medlemmen i vår familj och jag har hört att hon satt och skrev brev till honom eller henne igår kväll och sydde en liten tomteluva. 😀 Vi får väl se om den hittar på något kul så här första dagen hos oss eller om den vill bo in sig lite först, men framöver kommer det nog stå en hel del mysiga Saphira/mosterdagar husalvens schema. 😉

***

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa till mig lite inför dagen. 🙂

Hoppas ni får en fin lördag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...