Allmänt

Sov gott älskade Leon…

Hej alla!

Då var det natt igen…natten till torsdag den 20:e oktober, och jag sitter här i soffan, sömnlös och bloggar, men jag tänker fatta mig kort.

I förrgår kväll blev läget kritiskt för vår lille Leon och han fördes till nenonatal på Östra sjukhuset i Göteborg för specialistvård. Där fick min syster och svåger besked till slut..det svåraste besked man kan få…vårt lilla pyre var så svårt sjuk att han inte skulle överleva.

Håkan, jag och Nicoles bästa vän Filippa åkte till Östra med Saphira för att hon på läkarens inrådan skulle få träffa sin lillebror och få ett avslut så hon skulle ha möjlighet att kunna bearbeta detta på rätt sätt. Där fick vi träffa lille underbara Leon och min man och jag fick, tillsammans med två från Williams sida, den fina äran att få vara Leons faddrar under en vacker liten dopceremoni på rummet, som hölls av Leons farfar. Han och hans fru var också där med oss andra.

Därefter sa vi alla adjö till vår lille prins och lämnade honom och hans föräldrar ensamma. Det var, trots den stora tragedin, en varm och känslosam stund vi hade tillsammans i sjukhusrummet.

Så igår kväll, tisdagen den 18:e oktober 2016, somnade vårt lilla pyre Leon in..Det är helt fruktansvärt..och sorgen vi känner och medkänslan med Nicole och William för deras förlust är oändlig.

Och det här är vad jag kommer att skriva om detta. Av hänsyn till Leons föräldrar och efter önskemål från dem så kommer jag inte gå närmare in på händelsen. Bilden här ovan har min syster själv publicerat på sociala medier, därför kan jag dela den här.

***

Nu ska jag försöka få mig en liten stunds sömn om det går. Klockan har åter igen hunnit bli över fyra på natten.

Ha det så bra alla och på återseende!

***

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Virre säger:

    Men vilken sorgsen tragisk händelse! För alla inblandade! Vet inte hur man kan gå vidare efter detta men jag hoppas din syster och hennes man kan finna ro i sina sinnen. Stor tröstande kram till er alla!

Kommentarer är stängda.