Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Hemma efter en lång dag…

frisyr1

 

God kväll på er alla goa därute! 🙂

 

Då var middagen avklarad och jag har slängt mig i soffan för att softa resten av kvällen. Det har varit en lång men rolig dag, och jag är trött men nöjd just nu.

Först var jag hos frissan på förmiddagen, och på allmän begäran (från Virre..hehe!) lägger jag upp en bild på min nya ”frisyr”. Jag vet inte om man kan kalla det frisyr precis, men klippt är det i allafall. 😛 Det blev inte riktigt så som jag hade tänkt mig, men jag är nöjd med klippningen ändå, och håret ser så mycket fräschare ut. Men tjejen som klippte mig hade bestämda åsikter om vad jag skulle göra med mitt hår. *skratt* Att klippa upp det som jag hade tänkt mig var ingen god idé tydligen. Jag har så tunt hår att det inte hade blivit mycket kvar och det var ju ingen rolig tanke. Att klippa in en snedlugg, som var min andra tanke, var heller inte aktuellt. Hehe! Men det hade mest med bröllopet och framtida bröllopsuppsättning att göra. Får se om jag kanske klipper mer efter bröllopet.

För många ser det kanske inte ut som jag har gjort så mycket idag, men det har jag faktiskt. Håret är ca 15 cm kortare och lite urklippt i topparna och uppklippt på sidorna. 😀 Så för min del är det en jätteskillnad. *skratt* Man får ta lite i taget när man har haft långt hår i typ halva sitt liv. 😛

 

Men nog om mitt hår. *s* Eftermiddagen har jag tillbringat på Borås Nagelskola. Det var både roligt och kändes nödvändigt, det sistnämnda för att få en extra lektion för att kolla så man är på rätt spår när man jobbar hemma. Jag missade ju dessutom elevkvällen igår eftersom jag inte var helt bra, så det kändes kul att bara komma ner till salongen och tillbringa en dag där.

 

Många tack för idag Camilla! 😀

elegant_heart41

 

Nu ska jag bara slänga mig bakåt i soffan och kolla på tv, dricka te och göra ingenting. Ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende i morgon igen. Då ska jag vara vovvevakt, så i helgen blir det mycket Elliot. 😛

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. Virre säger:

  Det blev ju bra! Nu har du ju hår att kunna sätta upp i någon kul frisyr till bröllopet också. Sen kan du klippa upp det 🙂 Klart du kan klippa upp det! Du har ju inte tunnt hår som mig precis 🙂 Nä en annan frisör får nog klippa till dig nästa gång 🙂 KRAM KRAM KRAM

 2. Jenny säger:

  Håret blev jättefint tycker jag! 🙂

 3. Cherlindrea säger:

  Jenny: Tack så jättemycket! 🙂

 4. Cherlindrea säger:

  Virre: Tack vännen! Ja, det blir nog mer klipp när jag inte behöver längderna längre. 🙂 Jag har ju haft uppklippt förr så jag vet inte om det är så extremt tunt egentligen. Men hon menade säkert bara väl. Inklippt snedlugg är jag sugen på i allafall så det blir fler salongsbesök framöver. 🙂 Kramelikram!

 5. säger:

  Jag tror det skulle bli fint med lite uppklippt a la hollywood frisyr.. men det är fint nu också:)

 6. Cherlindrea säger:

  Monica: Ja, det var nåt sånt jag hade velat ha också. Får nog gå till nån annan nästa gång och se vad dom säger. 🙂

Kommentarer är stängda.