Allmänt

En sömnlös natt…

sleepless1

 

Hej på er därute i natten…

 

Hoppas egentligen att ni sover nu, med tanke på vad klockan är. Men några av er har säkert samma problem som jag i natt och ligger vakna. Det är fjärde natten som jag är vaken nu, men första natten som jag går upp och sätter mig vid datorn. Men jag håller på att bli galen av värmen i sovrummet. Jag älskar sommarvärmen, men inte det där kvava som blir inomhus – särskilt på natten. Det klarar jag mig ytterst bra utan. Men man får väl ta det onda med det goda. 😉 Vi får införskaffa en aircondition. =))

 

Jag har suttit en stund ute på balkongen och svalkat av mig, funderar nästan på att lägga mig därute och sova. Det är 18,5 grader därute nu, och jag tror vi har runt 25 eller nåt i sovrummet, trots fläkt och öppna fönster. Så balkongen låter som en ganska bra idé. 🙂

 

I allafall har vi haft en mycket trevlig eftermiddag och kväll, med god mat och trevligt sällskap. 😀

 

eveningoutfit1

 

Bjuder för ovanlighetens skull på en ”kvällens outfit”, även om jag inte gjort några övermaga ansträngningar i värmen. 😉 Det blev en rosa somrig klänning med matchande rosettspänne ikväll, och med mina högklackade rosa remsandaletter till. Jag älskar de där skorna, men jag har nog aldrig lagt upp nån bild på dem tror jag. Jag måste fota dem i morgon och visa er. Mina söta rosa prinsess-skor som jag brukar kalla dem, som jag fick av Håkan när vi var i Härnösand förra sommaren. 😀

 

glakvi9

 

Nu ska jag i allafall försöka återgå till sängen och se om jag kan få någon sömn i natt, även om jag tvivlar med tanke på att jag känner mig totalt klarvaken. Men jag måste verkligen sova lite, jag ska vara på hundutställningen på Ryda sportfält hela dagen i morgon. Jag kommer ju att brinna av där om jag inte fått sova lite i natt.

Men vi får se hur det ser ut i morgon bitti. I flera dagar har vädersajterna talat om regn under söndagen, men nu i natt när jag kollade så hade dom tydligen ändrat sig. Inget regn under dagen, först på måndag kväll kanske det kunde dyka upp nån liten skur. Jaja, vi får väl se som sagt. Jag har inget emot lite regn nu, för naturens skull, men jag klampar inte gärna omkring på Ryda i ösregn. Jag hoppas det håller sig borta en dag till så man hinner med utställningen, men för hundarnas skull så får det gärna vara lite svalare i morgon.

 

Nehepp, nu ska jag sluta nattsurra. 😛

Hoppas ni sover gott därute, och får en fin morgon. På återseende då!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Nejmen usch va jobbigt! Man blir så frustrerad av att bara ligga också och typ vänta på att somna. Megajobbigt och så vet man att man ändå inte kommer att slumra till. 😛 Som tur är så bor jag nere på undervåningen/källan och där är det svalt och skönt.. så på vintrarna är det värre, då är det på med raggsockorna och värma vetekudden. Hihi.

    Hoppas du fick lite sömn, annars får du ta en skön och lugn dag ute i solen. Smörj in dig bara ifall du skulle somna i hetluften 😉 Hihi. Ha en fin söndag! Kram

Kommentarer är stängda.