Allmänt

Tv-fredag…

idol2009-2

 

God kväll på er!

 

Jaha, då var det fredagskväll och dags för lite gott i godisskålen framför Idol. 😀

Det ska bli kul att se hur det går ikväll. Jag ha inte sett alla deltävlingar, men dom jag har sett har i allafall verkat lovande. Efter Idol står valet mellan ”Just like heaven” på 5:an, ”Hotet inifrån” på 1:an och ”Bourne identity” på 3:an. Den sista har jag sett och vet att den är bra. De andra två har jag inte sett så dom vet jag ju ingenting om. Vilken skulle ni välja?

 

Jaja, vi har ett par timmar på oss innan vi måste bestämma oss. 😛

 

Nu ska jag kika på ”Gustaf 2 fram till 20.00. 😀 Det var inget jag hade planerat precis, men Håkan satt här och zappade runt och så fastnade vi där. Jag älskar Gustaf. Sååå söt! 😛

 

Ha en mysig fredagskväll alla och en god natt när det blir dags.

Jag skulle gissa att jag inte återkommer mer ikväll, utan vi ”ses” i morgon bitti igen. 😉

Må så gott!

sleepgustaf

 

Edit: Nu är röstningen igång i Idol, men jag är så himla trött så jag är inte säker på att jag kommer sitta uppe tills resultatet är klart.

I allafall så hade jag mycket blandade känslor för kvällens bidrag. Många var bra, andra var jag lite mer tveksam till. Och vissa tycker jag är grymt bra, men låten dom hade valt passade inte. Och så vidare…

Hur som helst så har jag några favoriter och det är, utan inbördes ordning – Erik, Tove, Karolina, Erika, Calle och så mina två wildcardfavoriter – Mariette och Reza. Det är svårt att säga vem av dessa jag kommer hålla mest på, jag måste nog höra dem lite mer först. Men Tove och Karolina är jag lite extra förtjust i och Reza har fullkomligt grym röst! Men det har Mariette också, och…. äh, ni ser. Haha! Jag hoppas på hela gänget. 😛

Vilken eller vilka är era favoriter?

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...