Allmänt

Trött denna söndagskväll…

tired11

God söndagskväll på er alla!

Hoppas ni har haft en skön sista dag på helgen. Det har varit en fin dag tycker jag, trots att det varit lite kyligt ute. Vi har varit på en härlig vovvepromenad i eftermiddag, mamsen och jag, och låtit Elliot och Loxy få springa lösa och busa i löven, mer än populärt kan man ju säga. 😀

Dock har jag haft en ihållande huvudvärk sedan i går eftermiddag, och trots att jag försökt vila på dagen så har den inte velat ge med sig. Vi skulle egentligen ha åkt ut och firat kompisen Heidi som fyller år i dag, men både hon och gubben var på väg att bli sjuka därute, så det blev inställt. På ett sätt var det ganska skönt att kunna ta det lugnt idag stället, med tanke på huvudvärken. Får se om vi kommer ut i veckan i stället för att hälsa på dem. I morgon ska vi däremot hem till andra kompisar för att fira ännu en födelsedag. 😛 Det blir familjemiddag där på eftermiddagen och med tanke på tidigare middagar hos dem så lär det bli mer än trevligt. 😀

Ikväll tänkte vi roa oss med att kolla på ”Natt på muséet” på 4:an, men den börjar inte förrän 21.00 så vi har en del tid att slå ihjäl först. Och med tanke på den envisa huvudvärken så lär det bli en stunds vila på soffan tror jag. Trots allt har jag hållt igång med lite olika pyssel idag, både i köket och i nagelrummet. 🙂

Men nu ska jag först och främst sticka ner och kolla vad det är som dånar runt nere på altanen. Det tokblåser ute och jag misstänker att våra trädgårdsmöbler eller något annat gett sig av ut i trädgården i stormbyarna.

Men ni får ha en jättefin kväll alla och så återkommer jag lite senare – eventuellt – om jag inte somnar på soffan… 😛

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...