Allmänt

Övertrött?

lilleman-med-larven1

 

Hej på er där ute i natten, ni som är vakna fortfarande. 🙂

Jag är totalt, absolut dödstrött – men kan inte sova. Hur kul är det på en skala? Jag har förmodligen hållt igång för mycket idag och kan helt enkelt inte varva ner och komma till ro. Jag började på morgonen idag med att röja i badrummet. Klockan 20.15 ikväll skurade jag av golvet som det sista av allt, och då har jag hållt på i princip nonstop hela dagen förutom en enda liten bloggpaus här och promenaderna med Loxy. Ingen vila, ingen mat, (jag vet älskling, jag ska skärpa mig. 😉 ) och det jäkligaste av allt – inga toabesök. *skratt* Jag var nämligen så himla smart att jag startade röjningen med att ockupera toalettlocket med drivor av småprylar, och då snackar jag verkligen mängder! 😛 Och jag hade inte en aning om vart jag skulle göra av alla de här grejerna. Så, ja..taskigt läge liksom… *s*

*

Ja, sen har jag ju fortsatt under kvällen med övriga projekt som jag började med i morse, så klockan var ju ganska mycket innan jag ansåg mig vara någorlunda klar med allt. Eller åtminstone insåg att jag inte orkade mer idag. Men då tyckte alltså av någon märklig anledning min hjärna att det här med att sova, det är bara för veklingar eller nåt, typ. *s* Så nu sitter jag här – klockan är 03.22 och jag ska alldeles strax hoppa i säng igen och göra ytterligare ett försök, men jag var bara tvungen att smyga upp och ta en nattamacka och blogga lite. 🙂

*

 Förresten, på bilden ligger Loxy och sover (även om jag väckte honom med kameran..;-) ) med sitt nya gosedjur som jag köpte till honom igår. =)) Han fullkomligt älskar den där och leker med den så fort han får en möjlighet, vilket är mer än ovanligt när det gäller den här lilla herren som inte är så mycket för att leka egentligen. Men jag förstår honom – såklart man måste leka med en rosa larv med ljusblå hatt. 😀 

Hoppas ni har haft en fin kväll alla. Lugn, stilla och kraftsamlande inför den kommande veckan, och inte sysslat med någon städmaraton som en annan haft för sig. *s* 

På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. Jag brukar lägga ner allt mojs i en fotbalja av plast när jag röjer badrummet, tips?

  2. Cherlindrea säger:

    Monica: Inget dumt tips alls! 😀 Fast det krävs nog en fotbalja modell megastor om jag ska få ner allt. *skratt* Ett babybadkar hade varit det ultimata. 😛

  3. säger:

    hej jag kom osökt in på din blogg när jag googlade på fotbalja…så lustigt. minns du mig…jag hette xtra förr..ha ha…ha en fin sommar.

Kommentarer är stängda.