Allmänt

Lite lördagssnack… :-)

middagsgrabbar

 

God kväll på er alla därute!

 

Nu har jag slagit mig ner med en kopp te, en hund på varje sida om mig i soffan, iPaden i knät och National Geographic Wild animals på tv’n. Det känns som det kommer att bli en riktigt skön lördagskväll. 😀

Håkan har åkt iväg hem till några kompisar till oss, och hade det inte varit för Elliot så hade jag nog följt med ikväll, även om jag är en smula trött. Men jag kände att det blir för mycket att hålla koll på båda hundarna borta, särskilt som dom har en ytterst nyfiken katt där hemma också. 😛 Men det här är lite grabbarnas kväll också, en sån där kväll med hamburgare och whisky. *s* Jag tror jag tar en testund med Veronica nån dag i stället. 😉

Vovvarna har precis fått sin middag – ja, och kissen också som synes. =)) Alla tre står på givakt bakom mig när jag lägger upp maten åt dem, det är riktigt roligt att se varenda gång. 🙂 Men nu ligger alla och sover, mätta och belåtna. Jag sitter här och grubblar på vad 17 man ska göra med den här grannen i huset som bara vägrar att ta hänsyn till andra. Jag har inte nämnt något om henne nu på några dagar, och det beror helt enkelt på att hon varit bortrest. I några dagar har det varit ett tyst himmelrike här i huset. Men i går kom  hon hem igen och dom kom knappt innanför dörren förän oväsendet, dunkandet och skrikandet satte igång igen. I går kväll var det nån granne som bankade i rören igen för att få lite tyst, och då hörde vi hur hon vrålade nåt därnere och så började hon banka tillbaka. Hon tolererar bara inte att någon klagar på henne, utan blir helt vansinnig.

Det blir jag också snart om jag ska behöva lyssna till de här bankande ljuden därnere ifrån länge till.  Det låter precis som om någon sitter och öppnar och stänger en dörr oavbrutet med en hög dunk. Det vibrerar i hela huset.  Jag ska nog ägna en stund av kvällen åt att skriva ytterligare ett mail till hyresvärden. Det här är ju helt sjukt.

 

Hoppas att ni har en fin kväll därute i allafall, och var glada om ni har trevliga och hänsynsfulla grannar. Det är verkligen guld värt!

Men nu ska jag inte förstöra min mysiga lördagskväll med att vara frustrerad. Jag ska i positiv anda stoppa in mina nyinköpta öronproppar och göra mitt bästa för att utestänga allt störande. 😀

Må så gott alla, och på återseende senare! 🙂

 

tavlingsumo21

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...