Allmänt

Snygga iPad-väskor på Ninda.com!

ipadbag1

 

Hej hej alla!

 

Det kommer ut mer och mer roliga iPad-tillbehör på marknaden nu när den har kommit till Sverige. Ett av dem är alla fina väskor och fodral. Jag har inte köpt något sådant själv än, jag tror det blir mer aktuellt till sommaren när man åker iväg mer och tar med sig paddan.

Men nu hittade jag den här söta väskan på Ninda.com som tillverkar och säljer väskor till iPaden.

 

ipadbag2

 

Jag gillar den enkla stilen och de härligt somriga färgerna i den här väskan, men det finns förstås mängder med andra färger och modeller, och hittar du inget som faller dig i smaken så kan du även välja tyg och modell själv, så tillverkas väskan efter dina önskemål.

Förutom iPad-fodral så hittar du även mindre fodral som passar till exempel mobiltelefoner, iPhones m.m, och det finns även laptopfodral.

 

ipadbag3

 

Själv funderar jag på att beställa en sån här väska, och om det finns möjlighet att beställa även matchande datorfodral och iPhone-fodral. Det skulle ju bli riktigt fint! Jag tycker verkligen om den här ljusblå men samtidigt..hmm..det finns säkert något fint rosa tyg också. 😉

 

Bilderna är lånade på Ninda.com där väskorna finns att köpa.

 

tavlingsumo21

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...