Allmänt

God natt ifrån två trötta vovvar..

pellisloxy2

 

Det börjar bli dags att säga god natt för mig. Det blev lite senare än jag hade tänkt mig, men mamma kom upp här ikväll på lite te och semla, (nej, dom visar jag inte upp…*gapskratt*) och vi blev sittande och sukta över allehanda vill ha-saker i Haléns och Cellbes-katalogerna. 😀

 

Men nu börjar det som sagt var bli dags för mig att hoppa i säng. Hoppas bara att jag får sova i natt. Jag har en liten misstanke om att det kan vara en sömnlöshetsperiod på gång, men jag hoppas jag har fel.
Hoppas kvällen varit bra och att ni får sova riktigt gott i natt!

På återseende i morgon! 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Fina pojkar:)

  2. Cherlindrea säger:

    Tack säger vi mattar. 😀

Kommentarer är stängda.