Inredning & design Inredningsprylar

Dagens Vill Ha från Inne Online

inneonline2

När jag var runt och letade efter en lämplig bordsgrill igår, så hittade jag förstås en hel del andra vill-ha-saker också, så långt ifrån bordsgrillar man kan komma. 😉

En chokladsmältare har jag visserligen redan, men det är en pytteliten sak så vi har ofta pratat om att vi borde införskaffa något större som funkar bättre när vi har våra små chokladfonduekvällar. Den här vita skulle väldigt gärna få lov att flytta in i mitt köksskåp. 😀 Den kan man dessutom använda till lite andra saker, som till exempel glögg vid juletider.

Och på tal om fondue – jag har faktiskt aldrig ätit ”riktig” fondue, men jag har hört till leda hur vansinnigt gott det är, så någon gång ska jag väl få möjlighet att prova på det. För några år sedan var det lättare att beställa det ute på restaurang eftersom det blev en trendrätt under en period, men idag är det inte lika lätt att hitta det nånstans, så enda möjligheten är väl att skaffa sig ett eget fondueset. Det här i rostfritt är ju dessutom sjukt snyggt!

inneonline3

Ett par smådetaljer till köket som jag fastnade för.
Hur ofta använder man orden design och diskborste i samma mening? *s* Men den här diskborsten pryder verkligen sin plats på diskbänken.

Salt- och pepparkaren tyckte jag var så snygga på grund av enkelheten och renheten i designen. Dessutom skulle dom passa ypperligt in i vårt kök där de flesta av detaljerna går i rostfritt.

inneonline1

Sist ut ett par klockor som både Håkan och jag har fastnat för. Vi har varit på jakt efter en ny köksklocka länge, men inte hittat någon som känts så där riktigt speciell. De här två gillade vi dock båda två. Att det ska bli den här typen av klocka är vi i allafall överrens om. Kanske till och med en med enbart visare, men i varje fall i den här stilen.

Vilken skulle du ha valt av de här två?

Just nu har inneonline.se 20% rea på hela sortimentet så skynda fynda. 😀

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(8) kommentarer

 1. Gun Pettersson säger:

  Hejsan!
  Vilka fina saker du hittar då. Sådana stöter då inte jag på…
  Måste även ge dej ett mycket STORT beröm för din fina nya blogg. Den är underbar att sitta och titta på. Jag brukar ta mej en ”runda” dagligen.
  Ha det nu så gott!
  Massa kramar från hu på öa :o)

 2. säger:

  Vilka fina grejer. Men jag tror jag håller mig till en vanlig diskborste. Diskar inte så ofta för hand heller då vi är lata och har diskmaskin. 😛 Hihi.

  Ser att du fått ordning på sidan med WP och bilder. Vad skönt att du fixade det. Jag får ursäkta att jag varit så seg och inte svarat. *skäms* Jag ska ändra adressen till din blogg också, om jag kommer ihåg. 😛

  Tack för den fina utmärkelsen också. Det värmer. 🙂

  Jag hade det jättetrevligt i Sthlm faktiskt. 🙂 Vilket du kanske såg. Hihi. 😀 Roligt att du gillade layouten och bilderna.
  Kramar!!

 3. Sådärja! Bloggat och klart 🙂 Jag skickar tillbaka utmärkelsen till dig igen eftersom jag tycker att din nya fina design måste premieras lite extra 😀
  För övrigt röstar jag på klocka nr 2 🙂 Kramar!

 4. säger:

  jag vill ha deras chihuahua-tapet hihi, så tuff!

 5. Cherlindrea säger:

  Gun: Tack så jättemycket gumman! 😀 Kul att du kikar runt här. Bra sätt att hålla sig àjour med vad jag pysslar med. *s*
  Kramizar!

 6. Cherlindrea säger:

  Mikka: Ja, jag har sett den också, den är så himla cool! 😀

 7. Cherlindrea säger:

  Mikkan: *Skratt* Ja, om den är bekväm har jag inte en aning om. Haha! Men snygg var den, eller ja..ovanlig i allafall. 😉

  Ja, det har varit lite pyssel men skam den som ger sig. *s* Det är ingen fara, jag chansade ju bara att maila, men jag har ju testat mig fram under tiden själv också och även om det är mycket kvar att lära sig så är det ju ett ganska lätt program så man lär sig en sak i taget. Kul är det i allafall. 😀

  Ja, jag tyckte verkligen att bilderna blev superbra! Och layouten då förstås. Förstår att det måste varit jätteroligt.

  Kramar om!

 8. Cherlindrea säger:

  Emma: Tack sötaste! 😀 Jag såg ju det inne hos dig, du är väl för himla gullig! Och så fick jag ju den av en av dina nominerade också. =)) Man blir verkligen jätteglad. Tack igen gumman. Och ja, nr 2 är nog snyggast va? Jag lutar mer och mer åt den också. Om det nu inte blir någon helt annan förstås. Det här med köksklocka verkar vara väldigt svårt..haha!

  Kramar!

Kommentarer är stängda.