Inredning & design

Rostfritt igen…

Jag skulle ju egentligen lägga min energi på vårmodet nu, men när jag surfade runt och kollade favoritsidorna så fastnade jag ju i vanlig ordning på Designonline.se. Dessa urläckra, annorlunda prylarna gör mig totalt hagalen. Det är ju en himla tur att man är sambo med en shopping-broms. smiley Men å andra sidan gillar han oftast det jag presenterar för honom, så tack och lov är han inte helt omöjlig när det gäller lite nyinvesteringar till hemmet i mellanåt. smiley

Detta var i varje fall vad jag hittade idag, och som verkligen kittlade min shoppingtarm.

Se och njut! Samtliga saker finns att hitta på Design On Line där också bilderna är lånade.

Övre raden:

Salt & Peppartumlingar Design: Henriette Melchiorsen

Nobel bestick Design: Gunnar Syrén

Stelton korkskruv Design: Peter Holmblad

Mittersta raden:

Stelton termos Design: Erik Magnussen

Vipp 41 tvättkorg Design: Holger Nielsen,

Jette Egelund

Smyckesträd Design: Louise Christ

Nedre raden:

Revolving askkopp Design: Arne Jacobsen

Cylinda-Line tekanna Design: Arne Jacobsen

Stelton vattenkanna Design: Peter Holmblad

Pingo kanna Design: John Sebastian

//Indra – Sugen på lite nytt…

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...